Meg sem akarom próbálni a szoptatást? Akkor mit kell majd tegyek?
Egyáltalán nem akarom csinálni. Tápszert már a kórházba is vigyek? Ilyet lehet csinálni? Nem akarom, hogy ott majd erőltessék a dolgot, bár gondolom, ha én nem akarom, akkor úgysem kényszeríthetnek.
Valaki esetleg tudna tanácsot adni, hogy mit kezdjek majd a tejjel, hogyan tudnám minél hamarabb leállítani a tejtermelődését?
Én egyszerűen soha nem fogom megérteni, hogy miért nem érdemli meg az a gyereket, akinek szörnyű a terhesség. Egy anonim oldalon miért kell megválogatnunk a szavainkat, miért nem írhatja le azt, amit valójában érez? Aki nem ömleng, hogy ez egy csoda és milyen jó érzés, az nem lehet jó anya? A terhességem borzalmas volt. Az első percétől majdnem az utolsóig. Az elejét végig hánytam, nem tudtam dolgozni, de mozdulni se, folyton szédültem, fájt a fejem, gyenge voltam és erőtlen, a kis babám minden magnéziumot "kievett" belőlem, a szöveteim összeálltak és fájt mindenrm. Mindenki azzal bíztatott, majd ha megmozdul csodálatos lesz. Valóban nagyon csodálatos volt, ahogy akkorákat rúgott belém, hogy azt hittem leszakadok, hogy akármit szerettem volna tenni eszeveszetten rúgott és boxolt bentről, arról nem is beszélve, hogy nyilvános helyeken is bepisiltem, akár akartam, akár nem. Szerintem nem kell tovább bizonygatnom mennyire sz*r volt a szülés is. 9 hónapig kutyául éreztem magam, csak egy nyamvadt portás voltam a testemben, akit folyamatosan próbált kiszorítani egy másik lélek. Ezzel a hozzáállással gondolom elástam magam, csakhogy ez az igazság.. :) A fiam 2 éves, és bár gondolom ezek után meg sem érdemlem őt, mégis mindennél és mindenkinél jobban szeretem, de attól még ilyen volt a terhesség és alig vártam, hogy végre vége legyen.
Kérdező! Bocsánat az OFF-ért, de nem tudtam magamban tartani. Nem a hazugságoktól és álszenteskedéstől jó Anya a jó Anya. És nem is a szoptatástól! :) Boldog babázást neked!
Fogsz fizikalisan fuggni a babadtol. Te leszel az edesanyja. Engem az bosszant, hogy ugy erzem, ha sportolni akarsz menni, odaadod valakinek a siro kisbabadat es elmesz futni. :((
Mikor o erted sir,hogy te nyugtasd meg.
Mi 2 honapos koraban akartunk menni utcabalra, de elotte ket oraval nagyon nyugtalan volt a pici. Felhivtam Dedit es lemondtam a napot. Sirt. Nagyon. Itthon maradtunk es MI nyugtattuk meg a babat.
Kerdezo
Nem azzal van a baj, hogy nem akarsz szoptatni. Hanem a hozzaallasoddal. Sajnalom a kisbabadat. Tudod az en kisbabam is tapszeres, mert nem volt tejem. Az elso egy honapom arrol szolt, hogy szoptattam, sterilizaltam, fejtem. Masodik honaptol kezdve tapszeres. Megis.. soha nem adom senkinek, ha sir. Itt fekszik mellettem, a szivem repes a boldogsagtol, egesz eletunkben KOTODNI fog hozzam. Neked nem kellene szulnod. Semmir nem vagy hajlando lemondani. Te magad vagy a fontos magad szamara nem a babad. Szegeny csopp :((
Azert, ha megszulod, oleld majd meg es kerj bocsanatot.
Ne csak legyen, mint egy darab szar. Melletted. Mint ANYJA (?) mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!