Nem lehet h igazam van és emiatt nem tud szoptatni?
Tőlem kért tanacsot bnőm,nem kéri a babája az anyatejet már 2 hetes kora óta.
Mondtam a barátnőmnek h lehet h azért meg cigizik. Rávágta h hát terhesen is cigizett.. mondom akkor a hetvégi piálások? Hát terhesen is sörözött. ( most 7végén pl felesezett is)
Nem emiatt nem kéri a pici any anyatejet? Nem sértődött meg szerencsére..de kár h nem próbalja meg h nem alkoholizál , mutattam neki a szoptatós teákat stb de nem erdekli. Most akkor minek kér tanácsot..:(
Csak annyi a kérdésem ,hogy az alkohol hathat így az anyatejre? Mármint a tömény?
39es vagyok a te kis kedveskéd.
Elsőkörben a kérdésedben nem találtam olyat hogy te tanácsot kérsz, hanem önigazolást hogy te tudod jól a barátnőd szar anya. Csak akkor kérté már amikor többen kamunak mondták a kérdésedet.
Arra hogy nem szidtad idézek tőled.
18as válaszodba ezt ítad: az ilyenek kapnak babát mi meg szenvedünk..:/
25ös válaszodba elég jól leminősítetted: csak nem tudom ép ésszel felfogni h egy olyan nő, aki amúgy ápolónak tanult 3 évig, hogy nemtudja mit szabad és mit nem.
32es válaszodba: Nem szabad így elbújni az igazság elől csak mert hihetetlennek tunik h szr anya. Mert az a szemeben szr anya.
Én úgy gondolom hogy nem ütöttem egyik szavammal a másikat ha még is kérlek idézd. De ahogy észrevettem úgy neki esel annak aki megmeri mondani a véleményét (ami a tiéddel ellentétes) hogy csak na. Tartom ahhoz magam hogy nem szolgáltam volna ki. Nekem a lelkiismeretem fontosabb mint egy vendég. Még zárásként annyi, hogy ha tanácsot kérsz nem pedig önigazolást akkor nem úgy kérdezel hogy nem lehet hogy igazam van... hanem hogy adjatok tanácsot ilyenkor kihez kel fordulnom...
Egyikben azt irod zavar h szepeb irtam h tápit kap masik mondtatoddal, azt h kiírtam ezt..es h szidom.
NEM szidom ez tény. Az ilyen NEM jó anya, hiába mondod a magadét. Ha szidnám azt észre vennéd hidd el. Ha meg zavar a kérdésem tanácsolom a vissza gombot és lejjebb tekerést. Ennyi. Nem nehéz.. attól , hogy leírtam mit gondolok nem szidom. Őszinte vélemény semmi más. Ha akkora gáz lenne ez a kérdés akkor nem olvasnád vaagy... esetleg már törölték volna. Szeretném ha elkoszonnénk egymástól. Szerbusz!!!
Neked mi kozod van hozza?
Minek mesz a vedonohoz?
Baratnod helyebe felrugnalak nem azert mert probalsz ra hatni, hogy ne igyon hanem mert beleokoskodsz es mesz a vedonohoz.
Meg milyen baratnoje vagy mar :)
Kibeszeled a hata mogott pff te vagy a szar nem o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!