Szerintetek lehet kényelmesen szoptatni a belinkelt fotelből?
Volt aki nem kifejezetten "szoptatós fotelből" szoptatott, mégis nagyon elégedett volt vele? Ha igen, akkor az milyen fotel volt (jöhetnek képek is!!!)?
Én az alábbira gondoltam, de minden más pozitív tapasztalat is érdekel:
Az elsőn kívül szerintem még az is kell, hogy rendes karfája legyen és ne olyan messze, hogy ne is tudd használni.
A szoptatós fotelek szerintem ocsmányak, túlárazottak, és csak arra jó, hogy mégegy szart eladjanak a kismamának. Ezer fajta fotel van, mindenki tud alkalmasat találni, ami még amúgy is illik a lakásba és normálisan is néz ki. El ne hidd, hogy csak a szoptatós fotelből lehet szoptatni! Csak ha szoptatáshoz IS veszed a mezei fotelt, akkor pár szempontot figyelembe kell venni azon kívül, hogy illik a nappalihoz a kárpit.
Tyűű, annyira egyhangúak a válaszok, hogy gyorsan el is felejtem ezt az ötletet :)
Első babás vagyok, és szívesen veszem a tippeket. Ha vannak még javaslatok, küldjétek! :)
A linkelt papasan nagyon nem jó erre. Max. ha mindig van valakid, aki oda adja a babát, majd el is veszi tőled.
Egyébként nekem is fekve volt a legkényelmesebb. Erre gondolva tettünk fotel helyett egy egyszemélyes ágyat a szobájába.
Leültem a kanapéra és szükség esetén az egyik díszpárnát a kezem alá raktam.
Kicsit túlgondolják páran ezt a "szoptatós fotel szükséges" témát.
Nekem ugyanez van a JYSK-ből:
nagyon kényelmes volt benne szoptatni, dönthető, kényelmes, jó a karfája, nagyon szerettem elvonulni benne , és legalább nem 80 ezer mint a brendonos szoptató fotel pl ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!