Nem lehet h igazam van és emiatt nem tud szoptatni?
Tőlem kért tanacsot bnőm,nem kéri a babája az anyatejet már 2 hetes kora óta.
Mondtam a barátnőmnek h lehet h azért meg cigizik. Rávágta h hát terhesen is cigizett.. mondom akkor a hetvégi piálások? Hát terhesen is sörözött. ( most 7végén pl felesezett is)
Nem emiatt nem kéri a pici any anyatejet? Nem sértődött meg szerencsére..de kár h nem próbalja meg h nem alkoholizál , mutattam neki a szoptatós teákat stb de nem erdekli. Most akkor minek kér tanácsot..:(
Csak annyi a kérdésem ,hogy az alkohol hathat így az anyatejre? Mármint a tömény?
Mit számít?
Ha iszik-cigizik, akkor azzal tesz jót a gyereknek, ha már leszokni nem tud, ha nem ad anyatejet.
Nálam ez kicsit biztosíték kiverô kérdés...
Okos baba,h nem kéri azt a sz@rt!!!Ne is akarja szoptatni,ha nem tudja ezeket megállni!!Nem is értem.Ezek átmennek az anyatejbe!!!
Még nem ment el a teje?Mert ezektől elmehet.
Miért vállalt gyereket?Becsúszott?Hogy bulizik pici baba mellett?Számomra felfoghatatlan.
Igen 1# bocsánat h rosszul fogalmaztam valóban jobb, ha inkabb így tápszeres. Nagyon sok anyateje van neha cumiból próbál neki adni de abból sem kéri.
Mar 3 hetes kora óta vagy anyósnál van a pici vagy a szüleinél.
A baratnom a szuleinél lakik párjával. 1 évig próbálkoztak mire sikerult a baba. Pcos e volt/van. 10hetesen derult ki h terhes persze rengeteget ivott ,bulizott addig is. Azutan csak vissza vett!
Múltkor hajnali 1 kor írt h bocsi h nem hívtalak vissza de nem alszik a gyerek stb. Aztan masnap mondja másik barátnőm h voltak bent a kocsmában és nagyon sokat ittak!
A másik kérdesem h nem korai h 8 hetes babát eröltet h tartsa a fejét meg h üljön-álljon?
Sógornőm nekem egyszer azt mondta h ezt maguktól kell megtanulniuk, nem szabad erőltetni hanem majd ha elég erősek és keszek erre akkor maguktól csinálják
A barátnőd borzasztó anya. Csodálkozom, hogy a barátnőd egyáltalán, te normálisabbnak tűnsz ennél.
Igazad van egyébként, és jó is, hogy nem szopik az a baba.
Ülni meg állni nagyon nem szabadna erőltetni. De még a fejét tartani sem! Majd tartja, ha készen áll rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!