Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem lehet h igazam van és...

Nem lehet h igazam van és emiatt nem tud szoptatni?

Figyelt kérdés

Tőlem kért tanacsot bnőm,nem kéri a babája az anyatejet már 2 hetes kora óta.

Mondtam a barátnőmnek h lehet h azért meg cigizik. Rávágta h hát terhesen is cigizett.. mondom akkor a hetvégi piálások? Hát terhesen is sörözött. ( most 7végén pl felesezett is)

Nem emiatt nem kéri a pici any anyatejet? Nem sértődött meg szerencsére..de kár h nem próbalja meg h nem alkoholizál , mutattam neki a szoptatós teákat stb de nem erdekli. Most akkor minek kér tanácsot..:(

Csak annyi a kérdésem ,hogy az alkohol hathat így az anyatejre? Mármint a tömény?

2017. júl. 27. 16:57
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
58%
Jelentsd a gyámügynek.
2017. júl. 27. 18:15
 12/49 A kérdező kommentje:

Hát mióta teherbe esett nem vagyunk olyan viszonyban.. nekem most sikerült csak a baba. 1 vetéles es masfel ev próbalkozas után. Tudja jól, és ő meg ilyeneket csinalt terhesen. Sokáig kerültem. Rá sem tudtam nézni...:/ most neha megnézem a babát meg hogy hogy vannak de mindig elképedek.. én annyira örülnék a babának és óvnám nem buliznék meg anyósra hagynám alig 8 hetesen.

Nemtudom, hogy van ehhez szíve..

2017. júl. 27. 18:20
 13/49 A kérdező kommentje:
A védőnőnél szólt valaki, mondta is baratnom, es az azt mondta h ehhez több kell a gyámügynek. De barátnőm nagyon felvolt háborodva..:S
2017. júl. 27. 18:21
 14/49 anonim ***** válasza:
86%

Ti hol éltek? Jezusom. Az ilyentől el kellene venni a gyereket. Iszik, dohanyzik. Hat kar, hogy nem kokszozik vagy szipuzik is.

Hogy emiatt? Nem? Nem is szamit. Szerencsétlen baba.

2017. júl. 27. 20:27
 15/49 A kérdező kommentje:
Hát látod... en sajnálom nagyon. Mikor sir neha csak annyit mond a nő, hogy maradj nyugton legalább addig amíg lefotózlak a rucidban...:/ jaj. Megszakad a szivem, amikor a hátára fekteti es húzza felfele maga fele es biztatja az alig 8 hetes babát h hajrá tartsd a fejed ezt gyakorolni kell.. én nem vagyok még anyuka.. de erzem h ez nem jó.
2017. júl. 27. 20:35
 16/49 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy terhesen órakig napozott. Lehet én vagyok paramami.. de én ugytudom nem tesz jót
2017. júl. 27. 20:38
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem h nem kamubol irtad, de azért azt nem tudom hogy nem veszi eszre a vedono stb.

Van olyan bnom aki abbahagyta a cigit amikor terhes lett de visszaszokott amikor a fia 9.5 hónapos volt. Akkor mar o bőven evett mindenfelet de szopott is volna a baba csak anyuka mar nem akarta, mert ok gyorsan akartak másodikat. Inni nem ittak.

En cigiztem nagyon sokat. Többször leszoktam es vissza meg a terhesség előtt. Napi egy dobozzal siman elment, amint pozitív lett a tesztem letettem a cigit. Kivantam, szar volt de nemáár.. A baba fontosabb mint az a budos szar. Nem bánom. 33 hetes vagyok es zavar a cigiszag, holott kb. 15 evig szívtam kisebb nagyobb szunetekkel. Nem kell megdicserni sot, gusztustalan vagyok hogy addig is szívtam, de ha valaki, en tudom, hogy meg lehet állni es le lehet/ kell tenni a cigit.

A piahoz nem tudok hozzafuzni meg a kocsmához sem. Nekem eszembe nem jutna a baba helyett a kocsmát választani vagy a piat/cigit.

2017. júl. 27. 21:01
 18/49 A kérdező kommentje:

Én sem ertem a védonot, sosem dohanyoztam. Nem tudom mennyire nehez letenni, de én ugy gondolom a baba elég nagy motiváció kellene legyen!!

A lényeg az, h Te a baba miatt letudtad tenni. Az, h ő vissza szokott más, magát mérgezi, a babát nem!

De én nem ertem mért nézett rám úgy,mintha termeszetes lenne h hát ő terhesen is szívta... meg én szolgaltam ki a kocsmában amikor még ott melóztam. Töménnyel és sörrel, es bizony minden 7végén... :(

A babájának szte semmi baja. Igen ám, csak 2 vérrög van a fején és nehezen növöget így lett tápszeres... az ilyenek kapnak babát mi meg szenvedünk..:/

2017. júl. 27. 21:05
 19/49 A kérdező kommentje:
En úgy vagyok vele, h még rosszul érezném magam abban az esetben is, ha nem tudnék szoptatni.. na de saját hibából. A bűntudat ölne meg
2017. júl. 27. 21:07
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

Így kicsit árnyaltabb a dolog.Én ismét felkeresném a védőnőt,vagy ha van családtámogatási szervet.Azt nem értem,hogyan hagyják ezt a szüleik?Na náluk is közben járnék.Ha nem tudják,elmondanám nekik.Egyébként nem vagyok ilyen kotnyeles,de valahogy fel kell nyitni az "anyuka" szemét,hogy ez nem helyes dolog,kapjon észbe!Eröltetni TILOS bármilyen mozgásformát csecsemőnél!!!

2#

2017. júl. 28. 07:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!