Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem lehet h igazam van és...

Nem lehet h igazam van és emiatt nem tud szoptatni?

Figyelt kérdés

Tőlem kért tanacsot bnőm,nem kéri a babája az anyatejet már 2 hetes kora óta.

Mondtam a barátnőmnek h lehet h azért meg cigizik. Rávágta h hát terhesen is cigizett.. mondom akkor a hetvégi piálások? Hát terhesen is sörözött. ( most 7végén pl felesezett is)

Nem emiatt nem kéri a pici any anyatejet? Nem sértődött meg szerencsére..de kár h nem próbalja meg h nem alkoholizál , mutattam neki a szoptatós teákat stb de nem erdekli. Most akkor minek kér tanácsot..:(

Csak annyi a kérdésem ,hogy az alkohol hathat így az anyatejre? Mármint a tömény?

2017. júl. 27. 16:57
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy vannak ilyen anyák, én is ismertem ilyet,de ott közbe lépett a gyámügy.
2017. júl. 28. 10:43
 32/49 A kérdező kommentje:

Mint leírtan kedves utolsó, megmondtam a szemébe h szerintem nem csinál jól ezt azt amazt.. nem sértodott meg csak furan nézett és azt mondta, így elt terhesen is..de ezt már 1x minimum leírtam! A védőnőhöz megyek jovoheten eloszor akkor rákérdezek tényleg nem lehetne csinalni valamit ?..:/

Már mások szóltak neki (allitolag, ebben nem vagyok biztos) de az h kamunak van ez titulálva elég szánalmas. Nem szabad így elbújni az igazság elől csak mert hihetetlennek tunik h szr anya. Mert az a szemeben szr anya. Az apukától meg megkaptam szepen szólva h nincs gyerekem mért oktatom ki őket! Mondtam, hogy a neje kért tanácsot magamtól nem kotnyeleskedek.. de legszívesebben nyersen elmondanám a magamét! A jóvő héten 100% h beszelek a vedonovel, ha nem tesz semmit akkor hivom a gyámügyet. Ott ugye , ha úgy szeretném anonim maradok?? Nem szeretném ,ha kitudódna h én szóltam..:/

Igenis őszinte ember vagyok,, egyetlen szavam sem kamu. Lenne jobb dolgom , nem is izgat ki hisz nekem ki nem . Megkaptam a tanácsokat,és innentől gondoljatok amit igaznak véltek. Lehet, hogy én sem hinném el ezt másnak..én is csak a saját szememnek hiszek!

2017. júl. 28. 10:46
 33/49 A kérdező kommentje:
Bocsánat azóta irtak. 31 volt az utolsó akkor.:)
2017. júl. 28. 10:46
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

Uram Isten, van aki mer piálni terhesen kockáztatva, h. debilis legyen a gyereke (meglepődnék, ha a babából zseni, v. legalább okos, jól felfogású kisgyerkőc lenne).

Sajnos tanítottam piás anyuka gyerekét, aki sajnos olyan 80 IQ körül mozgott. Nagyon sajnáltam a kisfiút - bár ő csak 'becsúszott', nem ezt érdemelte volna... :(

De hogy valaki tudatosan roncsolja a babája és saját agyát, ahhoz már tényleg nagyon sötétnek kell lenni. Gondolom, olyan is a 'barátnőd'...

Mikor piált, bulizott, dohányzott hol volt a családja, barátai, védőnő, h. visszafogja, és ne engedje, h. egy kis ember egészségét már a kezdetekkor tönkretegye?

Azt sem értem, h. valakinek a fenti életmódtól nem tud elszakadni, miért vállal (akar) gyereket? Kellett a családi pótlék + az anyasági?

Vett belőle piát meg telefont?

Egyébként terhesség és szoptatás alatt minden alkohol felszívódik és az anyatejben kiválasztódik - nagyobb mennyiségben, töményen jobban.

2017. júl. 30. 10:20
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Uristen..mas azert kuzd, hogy legyen teje, nem iszik, nem cigizik, mert tudja, hogy art a babanak. Mondd meg neki, hogy tapszerezzen!!!
2017. júl. 31. 09:43
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hasznal, gyamugy!!
2017. júl. 31. 09:43
 37/49 A kérdező kommentje:
Tápszereznek termeszetesen.:)
2017. júl. 31. 10:31
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon a Dr Novák Hunor osztott meg tegnap egy linket, a terhesség alatti dohányzasról. Alá odaírta egy HP, hogy ő végig dohányzott, és semmi baja a gyereknek. Jah.. az én anyám is bagózott. Kicsiként nekem sem volt semmi bajom...
2017. júl. 31. 11:13
 39/49 anonim ***** válasza:
49%
Nekem furi hogy itt szidod, hogy így akar szoptatni hogy iszika, cigizik aztán meg leírod hogy természetesen tápszerezik. Az meg hogy hogyan neveli vagy nem neveli a gyerekét nem rád tartozik. Isten ments az ilyen "barátnőktől" aki gyakori kérdésen vagy bárhol szidja a másikat. Ha én biztos nem szolgáltam volna ki terhesen a csajt alkohollal. Mint hogy kiskorút, vagy atom részeget se szolgálnak ki. Így valamennyire te is segítettél abban hogy terhesen igyon. Ha annyira segíteni szeretnél azon s gyereken nem itt vernéd magad hanem már rég felemelted volna a telefont és szóltál volna a gyámügynek. De ez az én véleményem lehet hogy nyers volt de ez van.
2017. júl. 31. 12:30
 40/49 A kérdező kommentje:

kedveském, döntsd már el mi zavar.. a jó indulat vagy a rossz? Írtam volna úgy h hál istennek ad neki tápszert? és az s bánt h állítólag szidtam... én ilyet SEHOL sem látok, leirtam a TÉNYEKET,de csak azokat amiket a saját szememmel láttam.. ha ennyire zavarj menj tekerj tob, Tudod ez a szánalmas.. h az is zavar ha szépet írok róla, az s ha a rosszat leírom, tudod megkéne tanulnod h a tények leírása nem egyenlő azzal h én leírom mi helyzet. ha csak simán leírtam vna egy két dolgot még a végén olyan válaszokat kapok, hogy pl ugye nem róülad van szó kérdező?vagy ilyen hülye vagy h iszol?? stb stb.. leírtam kerek-perec ,ez és ez van, nagy ívben letojom mit gondolsz de egyik szavaddal a másikat.. arról én nem tehetek h kért még egy kört és utána látom h iszik, a másik h először szóltam neki h úgy tudom terhesen nem szabad inni, erre azt mondta nincs sehol kiírva h nem szolgának ki terheseket sem az h a pultos egyben orvos. szval nekem ne pampogjál, hanem GONDOLKOZZ, mert egyik szavaddal a másikat ütöd.. döntsd el mi a bajod, az h elírtam miket csinál mit tehetek(nem mellesleg ezeket a tanácsokat meg is fogadtam..) attól h nem írtam ezt le ide, és ma vissza kaptam a teát is meg elbeszélgettünk, mielőtt írsz gondolkozz vagy kérdezz..

Itt látszik ,hogy a rossz indulat nem belőlem dől. Segítségért jöttem te meg itt unalmadban bacogatsz. Hatalmas taps neked. BYE BYE

2017. júl. 31. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!