Nem lehet h igazam van és emiatt nem tud szoptatni?
Tőlem kért tanacsot bnőm,nem kéri a babája az anyatejet már 2 hetes kora óta.
Mondtam a barátnőmnek h lehet h azért meg cigizik. Rávágta h hát terhesen is cigizett.. mondom akkor a hetvégi piálások? Hát terhesen is sörözött. ( most 7végén pl felesezett is)
Nem emiatt nem kéri a pici any anyatejet? Nem sértődött meg szerencsére..de kár h nem próbalja meg h nem alkoholizál , mutattam neki a szoptatós teákat stb de nem erdekli. Most akkor minek kér tanácsot..:(
Csak annyi a kérdésem ,hogy az alkohol hathat így az anyatejre? Mármint a tömény?
Elég érdekes történet.
Ahhoz képest ,hogy ritkán látogatod őket,igen sokat tudsz róluk.
Ha annyira "aggódnál" a "barátnőd " babájáért,Nem ide írogatnál ,hanem szolnál a védőnőnek és a gyámügynek és nem itt teregetnéd ki a szennyest
Csak annyi a kérdésem ,hogy az alkohol hathat így az anyatejre? Mármint a tömény?
Akkor miért nem csak ennyit írtál le?
Tuti ,hogy kamu az egész történet vagy csak egy része .
Nálunk biztos,hogy lépne a védőnő,ha ilyen esetet jelentenénk neki.
Hallottatok már a magzati alkohol szindrómáról? Szegény kisbabának nagy esélye van, hogy így született, ha az anyja ennyit ivott a terhesség alatt is.Ez okozhatja többek között a fejlődésbeli elmaradását is.
Az ülésbe húzás egyébként nem káros a babára, fejlesztő gyógytorna gyakorlatok között szerepel, a fejlődésneurológusok egy vizsgálati módszere, amellyel az idegrendszer megfelelő fejlettségét vizsgálják, mert az egészséges babák már kb újszülött koruktól próbálják tartani a fejüket amikor háton fekvésből két kezüknél fogva ülésbe húzzák őket. De erre a fejlesztő gyakorlatra orvos vagy gyógytornász tanítja be az anyukát és írja elő, hogy naponta hányszor és hogyan kell csinálni.
En tegnap azt írtam még h elhiszem h nem kamu, de ma elolvastam megegyszer es egyet kell értenem a 21-es (asszem 21, ha nem az akkor bocsi) valaszoloval.
Kerdezo, gyakorlatilag felsorolod ide azt amit koztudottan tilos egy kismamának? Mi jon meg? Szauna, röntgenen volt? Drogok, netán lovagolt is a bnod?
Baj, h iszik, baj h cigizik? Napozott. Stb. Nyilván nincs olyan sötét no aki ezeket ép ésszel ne tudna, meg ha igaz is a sztorid akkor is gyanús, hogy szeretnel partnerre lelni itt, hogy lefelelotlenribizt a lanyt. Persze valahol az is, mar ha igaz ez.. Amit ennyire nyersen fogalmazva, sarkitva kotve hiszek.
Hozzánk jar a vedono, en is hozza, vesznek vert latnak az emberek. Nem próbáltam de a kocsmában biztos csúnyán néznének ram. Ha egy kis faluban éltek, lehet elhiszem hogy anélkül, hogy közelebbi kontaktotok lenne tudod ezeket, de akkor az egész falutok tudja es efelett a vedono nem hunyna szemet hanem reg jelentette volna. Vagy a gyermekorvos. Vagy valami ven tudalekos szomszedneni. Szóval a sztorid valahol sántít szerintem, de attol meg az előző hozzaszolasaim is elnek. Az ilyen nem anya, a babat meg sajnálom. (mar ha van ilyen)
Olyan sincs hogyha jelented nem foglalkoznak vele. Kotelesek. Ennyi.
Ok de ha ennyire sajnaljatok akkor a vedonot kell bejelenteni a gyanugyon vagy az egészet, nem neki mondani meg nekunk. Mi nem tudjuk megoldani. Ő meg ezek szerint hanyagul végzi a feladatat. A kerdesedre meg hiaba kaptal valaszt attol egy gyerket veszelyeztetnek. Itt nincs de, meg nem kifogás a kora. Akkor nem kell vedononek lenni ha ez 50 felett normalis neki.
Az en vedonom se 35 de k.ég h itt verne az ajtót másnap a gyámügy ha ilyet jelentenek nála velem kapcsolatban.
Akkor jelentsd a gyámügynek,védőnőnek.
Attól,hogy te mindezt leírtad,honnan tudjuk igaz e?
Vagy azt gondoltad tudunk ezen változtatni?
Kérd a teát,jelentsd őt és ne foglalkozz vele tovább.
Vagy mond meg őszintén a szemébe a dolgokat ,ha annyira nagy "barátnő " vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!