Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ma már "ciki" szoptatni?

Ma már "ciki" szoptatni?

Figyelt kérdés
próbálok én is segíteni a válaszaimmal,de amikor leírom hogy a 11 hónapos lányom még 5-6x szopik mindig lehúzzák a válaszaimat!mi ebben a rossz?
2010. ápr. 21. 08:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem sem ciki szoptatni ,hanem nyilvánosan teszed. Az pedig a Te magánügyed, hogy a gyermekedet meddig szeretnéd szoptatni.

Kisfiam 17 hónaposan már csak este szopizott. De azt vettem észre, hogy már csak megszokásból, így leszoktattam róla. Úgy gondoltam, már elég nagy, eszik mindent, és megpróbáltam leállni a szoptatással. Első nap még kereste, 2. nap már nem is kellett neki a cici.

2010. ápr. 21. 22:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a nyilvános szoptatás már más kérdés,más téma.Én írtam hogy 20 hónapig szoptattam,de Soha nem szoptatnék nyilvánosan.Én nem,de nem zavar ha ilyet látok.Csak utána jön a következő rossz gondolat hogy annyi hülye perverz ember van aki nem biztos hogy az "ősanyát"látja ilyenkor.
2010. ápr. 22. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!