Ma már "ciki" szoptatni?
Én is szoptattam ennyiszer,ennyi idősen a lányom.
Azért húzzák le a válaszaid,mert azt hiszik,hogy elvakult, szoptatópárti,vagy,és ezért szoptadod most is ennyiszer.Pedig lehet,hogy csak te is éjjel szoptatod többször,mert rossz alvó,és szeretnél nyugodtan pihenni,és egyszerűbb szoptatni,mint le-fel járkálni vele a szobában.
Legalábbis én ezért szoptattam ennyiszer.Aztán amikor 13 hósan már átaludta az éjszakát,nyugodt szívvel elválasztottam.
Nekem egy 1,5-2 év körüli gyerkőcöt szoptatni már kicsit furi.Persze ez csak az egyéni véleményem.Aki csinálja nekem az is rendben van.:)
Esküszöm nem értem. Vannak egy páran, akik leírták a véleményüket az ellenoldalról. Mind le van húzva 0%-ra. Miért??? Amikor ebben tényleg eltérhetnek a vélemények? Jön a sok idióta elapadós anyuka, aki szoptatna de nincs, és azokon éli ki magát, aki azt mondja, hogy 6 hós koráig jó szerinte. Miért húzzátok le őket? Azt hiszitek nektek majd attól lesz tejetek? Hát nem. Ha valaki csak x ideig akar szoptatni, nem kell lenézni, az ő gyereke, SEMMI KÖZÖTK HOZZÁ. A kérdező véleményt kért, abban pedig nincs rossz vagy jó.
Ne haragudjatok a kirohanásomért, akinek nem inge ne vegye magára. Én is bizti jól le leszek húzva, de mind1.
3 hónapos a picim, félig tápszeres (ettől nem vagyok rosszabb anya). De én sem tartom helyesnek a kb.9 hónál tovább szoptatókat. Én is addig szerettem volna :(
Egyébként nem ciki, mindenki addig szoptasson, amíg nekik jó, de nem kell lenézni azt, aki máshogy gondolja.
Nem szoptatni ciki, haenm sokáig szoptatni. A sok alatt nem a 11 hónapot értem.
Én sokáig azt hittem, hogy a szülő meg tudja állapítani, hogy mennyi idősen kell elválasztani a gyermeket. De idén rájöttem, hogy tévedtem. Kolleganőmnek van egy 7 és egy 5 éves fia. És még mind a kettő cicivel a szájában alszik éjszaka. Egyik az egyik oldalon, másik a másik oldalon, apuci meg a vendégszobában.
11 hónaposan nem ciki szoptatni. A kolleganőm viszont ciki. Főleg, hogy szerinte természetes.
Tehéntejet úgy sem lehet adni 1 éves kora előtt. És a gyermekeknek napi fél liter tápszer vagy anyatej kell addig is. Nehogy tápszert adj neki a hozzátáplálás mellé, ha van anyatej :-D
Nekem sajnos csak 8 hónapig volt tejem, ahogy elkezdett mást is enni, nem volt hajlandó szopizni :-(
Atok szerint ciki, akik nem akarnak szoptatni vagy korán elválasszák a babát.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
8:1-es válaszra gondoltam
nekem 13,5 hónapos lányom, még 2-3x szopik.
Fiam már 10 éves, de ő is 21 hónapig szopott,pedig akkoriban még nem volt eza nayg szoptatáskampány.
Én büszke vagyok magamra/magunkra és a 26 hós teljesítményünkre (ami még folytatódik). Alaposan megdolgoztunk a magunk sikeréért és örülök neki, hogy hepind lett a vége.
De nem nézem le azt, aki másképpen gondolja, főleg pedig azokat nem, akik ide-oda kínlódnak a szoptatással. Bárkinek, aki eddig hozzám fordult, igyekeztem segíteni a saját tudásommal, tapasztalatommal. Ha kellett és jó volt, örültem, ha nem, nem. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen lehetőségekkel él.
És szerencsére épphogy mostanában kezd újra "divat" lenni a szoptatás. Végre kezdünk észhez térni és rájönni, hogy a természetnél okosabb erő (még) nem létezik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!