Ma már "ciki" szoptatni?
Figyelt kérdés
próbálok én is segíteni a válaszaimmal,de amikor leírom hogy a 11 hónapos lányom még 5-6x szopik mindig lehúzzák a válaszaimat!mi ebben a rossz?2010. ápr. 21. 08:21
1/22 anonim válasza:
1 éves korig szerintem abszolút nem ciki, utána sem, viszont azért vannak extrém estek, pl. a szomszédunk még mindig szoptatja a 3 éves gyerekét (ez már szerintem gáz, főleg, hgoy társaságban is előkapja, tök mindegy hány férfi van körülötte). Azt mondta, mire iskolába megy, megpróbálja leszoktatni :O
2/22 anonim válasza:
Örülj neki én sajnos nem tudtam csak 3 hónapig,büszke lennék ha még szopizna a babám. Szopiztass ameddig jó neki :))
3/22 anonim válasza:
Szerintem másfél éves koráig (ha van tej)kell is szopnia.
A gyerek egészsége nem lehet ciki!
4/22 A kérdező kommentje:
örülök hogy ti is így gondoljátok!akkor nem én vagyok a gyagyás!:)
2010. ápr. 21. 08:32
5/22 anonim válasza:
én is szeretném minél tovább szoptatni.ha megy,akkor másfél éves koráig.
6/22 anonim válasza:
Én szerintem meg elég az a 6 hónap.
8/22 anonim válasza:
Sok anyuka azért szoptat fél éves kor után is mert a gyerek kis lelke meg az ővé is igényli.
A szoptatás az egy nagyon szoros lelki kötelék baba és mama között :)
9/22 anonim válasza:
Nem ciki, csajk sajnos állandóan megy miatta a marakodás... Emiatt húzzák le sokan a "sokáig" szoptató anyukák válaszait... Sajnos sokszor úgy érzem, hogy túlzásokba esünk, mi szoptató anyukák is, de aki meg nem tudott szoptatni, az kudarcként éli meg és emiatt kicsit irigy arra, akinek sokáig sikerül... Épp ezért van sok beszólogatás pro és kontra..., no meg a marakodás.. Engem is hányszor, de hányszor lepontoztak, lehurrodógtak, hogy leírtam, hogy a nagy gyerekeim csak 2 éves koruk körül szoktak le (igaz, maguktól) a szopizásról, a picinek is megadom az esélyt erre.... Mondjuk, szerintem, hogy ki szoptat és ki nem, magánügy...ehhez senkinek (főleg idegennek!!!) semmi köze...
10/22 anonim válasza:
Én is úgy látom mint az utolsó válaszoló. Nekem a fiam "csak" 11 hónapos koráig szopizott, akkor sajna lemondott róla.
Most a lányom 6 hónapos nagy szopis. Remélem őt tovább fogom tudni szoptatni, ha ciki ha nem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!