Ilyen helyzetben lehet megoldás?
Első terhességem, és a gondolattal nem tudok megbékélni. Olvastam már pár kérdést a szoptatásról. De így 8 hónaposan még mindig idegen, talán nem is idegen hanem gusztustalan dolog legalábbis számomra. Mi lesz így?
Tudom darázsfészekbe nyúltam, de vitát nem akarok.
Egyszerűen a hideg futkos rajtam ha rá gondolok. És nem akarom.
Nem tudom, tegnap beszélgettem erről a férjemmel és 3 perc után sírva fakadtam a gondolattól.
Nem hiszti!!.
Hát...
Felfoghatatlan, miért tartod gusztustalannak. Az orális vagy az anális szex nem gusztustalan, a csókolózás sem, hogy a babád a testeden belül BELŐLED táplálkozik, az sem gusztustalan, hogy a hüvelyeden jön ki, az sem, de hogy a testeden kívül szintén BELŐLED táplálkozik, az már igen? Hogyis van ez?
Vagy csak a melled alakját félted?
Kész szerencse, hogy a nők többsége nem így gondolkozik, mert akkor az emberiség bőven kihalt volna, még mielőtt feltalálták volna a tápszert. :-(
"A környezetemben pár kismamának is ilyen gondja van." Ezt hallva felmegy bennem a pumpa. Mégis hol nőttek fel ezek a nők, milyen hatások érték őket, hogy szexelni nem gusztustalan, szoptatni meg igen?
Valami nagyon nem stimmel ott a fejekben. Milyen világ van, hogy ennyire felborult a természet rendje? Még mit jelent az a fogalom, hogy "nő"? Festett körmöt és körömcipőt, szolizott bőrt meg lapos hasat? Sajnos sok esetben csak ennyit. :-((((( A szülésnél, szoptatásnál nőiesebb dolgot el se tudok képzelni. Egyes nők meg kapálóznak, hogy nehogy gyerekük legyen, nehogy hüvelyi szülésük legyen, nehogy szoptatni kelljen... :-(
A gyerekedet is arra fogod nevelni, hogy a szoptatás undorító dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!