Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elvárható lett volna ugye a...

Elvárható lett volna ugye a szülészeten, hogy a szoptatások alkalmával a csecsemős nővér jelen legyen mindig és segítse a gyermekemet szopizni?

Figyelt kérdés

Miattuk nem tud szopni a kislányom, mert néhány perc múlva mindig elfoglaltsagra hivatkozva otthagytak, hiába csengettem, hogy segitsenek, pár percet szántak rám csak minden szopinal.

Betegjogi képviselővel ma tervezek beszélni!

Ráadásul éjszakánként ránk tukmaltak a gyereket, mondván bababarát a kórház és tessék éjszaka szoptatni, pelenkazni ahelyett, hogy biztositottak volna a kismamákat ilyenkor megillető pihenést.

2013. nov. 18. 07:18
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező! Máris jól kezdődik a napom :D Totál kiégtem rajtad :D Mást nem fűzök hozzá az előző hozzászólók már mindent leírtak.
2013. nov. 18. 08:47
 12/39 anonim ***** válasza:
77%

Nincs igazad.

Minden szoptatásnál segítséget kaptál, de azt nem várhatod el, hogy rád szánja a teljes munkaidejét. Bár talán furcsa, de mások is vannak ott rajtad kívül, akik szintén segítségre szorulnak (bár talán ők kicsit önállóbbak, és nem hisztis libák).

A gyereket nem rátukmálták. A babának te az anyja vagy. Vagy ezentúl éjszakára majd felfogadsz valakit? Éjszaka is kell szoptatni és pelenkázni is. Nem tudtad?

A kislányod nem miattuk nem tud szopizni. Ahelyett, hogy másokat hibáztatsz, inkább a megoldást keresd. Ez is egy anya dolga.

2013. nov. 18. 08:47
 13/39 anonim ***** válasza:
79%

Mondd, hogy csak kamu, és csak szórakoztatsz minket!!!

Ha mégsem...

Remélem, nem gondolod komolyan azt, hogy ha minden szoptatás alatt pár percet rád szánt egy nővér, akkor nem tettek meg mindent. Nálam az első gyereknél, 2x segítettek, a másodiknál csak 1x nézték, minden rendben van-e. (szerintem egyszer sem volt percekben mérhető)

A szoptatásra neked és babádnak kell ráéreznetek. Mégis mit kellett volna még tenniük? Hidd el, menni fog, csak össze kell szoknotok!

A másik, a pihenés: 9 hónapod volt rá, hogy utánaolvass, felkészülj, mi vár rád a következő hónapokban, években. Ahogy máris észrevetted, ez nem egy üdülés, nem sok a pihenés, a kikapcsolódás. Viszont annál több örömben, boldogságban, szeretetben lehet részed...

2013. nov. 18. 08:50
 14/39 anonim ***** válasza:
42%

Leirtak elöttem mindent...én is igy gondolom.Mi az hogy rádtukmálták??ha bababarát korházat választottál,ott ez van.Nem a megörzönek szülted a gyereket hanem magadnak!!

Nem is tudom mit gondoltál,egész éjjel kibirja éhesen a baba??

Szoptatásnál meg nem ülhet melletted,nem miatta nem megy,hanem mert hisztizel..ha ott ült volna menne??megmutatta hogyan kell de helyetted nem szoptathat!!Mi lett veled volna régen mikor otthon szültek a nők??se ápoló se nővérek...tudod ez ösztön....

2013. nov. 18. 09:13
 15/39 anonim ***** válasza:
50%

Ilyen vágyakat maximum busásan megfizetett szolgáltatás esetén, magánkórházban dédelgethetnél. A régi, bábaasszonnyal otthon szülő asszonyok is tudtak szoptatni - kórházi nővér nélkül...

A babád meg éjjel is éhes, ha pihennél, ha nem. Nézz kicsit magadba, és változtass, hiszen még nem késő. Ha elszánod magad és nem nyavalyogsz, még szoptathatsz.

2013. nov. 18. 09:32
 16/39 anonim ***** válasza:
50%
Nemrég volt egy ugyanilyen kérdés, akkor is jót röhögtem. Betegjogi képviselő :-DDD Milyen jogodat sértették meg mégis? Az "éjszaka nyolc órát alszom egyben akkor is ha újszülött babám van" jogodat? Meg ez a szóhasználat, hogy rádtukmálták a gyereket...nagyon sajnálom szegény gyerekedet, ha úgy kell rádtukmálni.
2013. nov. 18. 09:40
 17/39 A kérdező kommentje:

A másik probléma az volt, hogyha sírt a kislányom amikor szoptatni próbáltam akkor sem tudták hogyan nyugtassam meg és tudjam szoptatni, ingatták a fejüket amikor csengettem, hogy ha most ennyire sír a kicsi dajkalgassam egy kicsit inkább és hagyjam a szoptatást .

Ha éjszaka orditottak a gyerekek a kórteremben akkor ha kijöttek is nem tudtak segíteni a babákat megnyugtatni.

2013. nov. 18. 09:50
 18/39 anonim ***** válasza:
87%
Ez mind az anya feladata,ha te nem igy gondolod akkor fogadj fel egy dajkát majd otthonra is.Miért is várod el hogy a nővérek nyugtassák meg a babádat???
2013. nov. 18. 09:52
 19/39 anonim ***** válasza:
62%

Jajj, azt mondd meg miért egy idegennek kell megnyugtatni a te gyereked ??

Te vagy az anyja!

Te nagyon el vagy tévedve

2013. nov. 18. 09:54
 20/39 A kérdező kommentje:
Azért várom el,mert azért vannak ott, hogy segitsenek megtanulni hogyan szoptassak, hogyan nyugtassam meg a babámat!
2013. nov. 18. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!