Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit jelen a "puma a fán" póz?

Mit jelen a "puma a fán" póz?

Figyelt kérdés

Anyatejes a babám, de egyik napról a másikra székrekedése lett.

Nem avatkoztam volna közbe, ha nem lenne rossz a közérzete már az első sikertelen próbálkozásainál sem...

Valahol olvastam, hogy jó a "puma a fán" póz... :-)

Csak sejtem, hogy mi lehet...

2011. ápr. 4. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Google képkeresés elsö kép:

[link]

2011. ápr. 4. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2011. ápr. 4. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

""puma a fán" tartás is, baba feje a könyökhajlatodban, hason fekszik a karodon, a lábacskái lelógnak, és te közben simogatod a hátát. "

Innen idéztem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2011. ápr. 4. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
38%

a google-on nincs fenn kép

Az Infacol tényleg segít, és a "puma a fán" tartás is, baba feje a könyökhajlatodban, hason fekszik a karodon, a lábacskái lelógnak, és te közben simogatod a hátát. Ilyenkor jól jön az apa nyugalma, a férjem sokat dajkálgatta a fiunkat ebben az időben. El fog múlni, nálunk másfél hónapig tartott ez a sírás esténként. Tarts ki, nemsoká nagyobb lesz és minden megoldódik!"

itt találtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2011. ápr. 4. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én "fán alvó tigris póz"-ként ismertem.

Azt nem tudom miért, de hasfájós lányom az apja karján feküdt így, és akkor nem ordított.

2011. ápr. 4. 12:52
 6/7 A kérdező kommentje:
igen, erre gondoltam, köszi
2011. ápr. 4. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ma 12:49-es: ne irj már hülyeségeket, mi az, hogy a google-n nincs fenn kép? Nyisd már ki az elsö válaszban lévö linket - ott van nem is egy kép!
2011. ápr. 4. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!