Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelyi ultrahangon jelen...

Hüvelyi ultrahangon jelen lehet az apa is?

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen együtt voltunk,és amikor volt az ultrahang akkor a doki behívta,hogy hallja a szívdobogást és lássa a picurt.
2011. okt. 3. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Velem az elejétől fogva jött minden vizsgálatra a párom. Beengedték, nem volt probléma a hüvelyi uh-nál sem.
2011. okt. 3. 22:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó,mert én is szeretném,hogy jelen legyen legalább az egyik ultrahangnál (külföldön dolgozik és elég ritkán jár haza)
2011. okt. 3. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem doki függő. Az én orvosom pl közli az apukával, hogy majd szól ha bejöhet. Bár mondjuk én egyedül voltam dokinál még az elején. Később már nagy pocakosan egyszer eljött apa is, de a fizikai vizsgálat idejére akkor sem jöhetett be, csak mikor már UH-zott a doki, és mutogatta, hogy mi micsoda. De akkor meg már hasi UH volt.
2011. okt. 3. 23:38
 5/6 sz.mse válasza:
Nálam amikor olyan 2,5 hónapos voltam akkor mentem először orvoshoz. s akkor az egyszer csinált hüvelyi ultrahangot, igaz akkor nem a férjem hanem az anyukám volt velem de nem volt akadálya. s azóta most járok a 36. hétben minden egyes alkalommal bent van a férjem is velem. majd kiváncsi leszek mert ma megyünk nst vizsgálatra de szerintem akár oda is bejöhet hallja a kicsi szívhangját.
2011. okt. 4. 07:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nem engedték be. Mondjuk nekem csak egyszer csináltak a terhesség közepe felé. A többi hasi ultrahangra mindig bejött és most is mindig bejön. Most a második terhességnél még nem is volt hüvelyi ultrahang.
2011. okt. 4. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!