Császármetszésnél a nyíregyházi kórházban az apa mennyire lehet jelen a születésnél? Hogy zajlik ott a császármetszés? Ajánlanátok egy jó aneszteziológust is?
8 éve szültem itt császárral. Apa elvégezte az eggyütt szülés tanfolyamot + befizettük az alapítványi pénzt.Elő ször normál szülésnek indult, de nem tágultam és a szívhang sem volt túl jó. A dokim a császár mellett döntött. Átvittek a műtőbe és EDA-t kaptam. A párom csak ablakon keresztül nézhette a műtétet. Nem tudom, hogy azóta változott-e a helyzet. Aneszteziológusunk nem volt, mivel nem altatásban csinálták.Egyébként a dokik szoktak ajánlani valakit, akivel szívesen dolgoznának.
Talán Benedek doktor aki szülész+anesztes is.
Szia! Nekem 6 és 8 éve volt prog. császárom, illetve a jövő héten lesz a 3. :-)!
Én Benedek dr.t kértem fel anestesnek, most is őt szeretném, de pillanatnyilag szabadságon van, talán a jövő héten már lesz!
Apuka: nekem az előkészítésnél végig bent volt, egyágyas szülőszobában vártuk, hogy sorra kerüljek. A műtétet üvegfalon keresztül nézhette végig, majd a picivel volt. Még varrtak engem, amikor ő már visszajött, és mutatta, hogy minden rendben, jól van a pici. Nekem nagyon, jó volt, hogy végig láttam Őt, még ha nem is lehetett mellettem. A baba "rendberakását" végig kamerázta, igy felvéve hamarabb láttam a babát, mint ahogy kihozták nekem az első szopizáshoz. Sok sikert!
Az utolsó beírótól kérdezném,hogy hogy vannak?Gondolom már otthon vagy a harmadik babáddal.Változott valami azóta,hogy túl vagy a császáros apás szülésen?Vagy minden úgy ment ahogy írtad?
Remélem egészségesek vagytok és minden jól ment,egészségesek vagytok, és most már otthon élvezitek a nagycsaládos létet.
Üdvözöl: az ikres kismama, aki még szerencsére nem szült meg és 37. héten is túl van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!