SoS! CSászármetszésnél ez természetes?
Figyelt kérdés
11 napja volt a császármetszésem, és pisiléskor mikor mennem kell, akkor olyan kellemetlen ahogy pisilek, mintha a holyagom szurna de a vizeletem nem csíp, és elis múlik pisilés után.meg néha mintha szurna a katéterezés helye?
ez mire mulik el?
2011. máj. 1. 17:35
1/12 anonim válasza:
Nekem eddig 2 császárom volt, (2 hét múlva lesz a harmadik :-) ) de ilyet sosem tapasztaltam. Szerintem megnyugtatóbb ha az orvossal konzultálsz erről, mert így nehéz "megtávszakérteni".
2/12 anonim válasza:
nem volt ilyen, még közvetlen a császár után sem. Két császárom volt.
3/12 anonim válasza:
Szia!
Engem is császároztak, én is éreztem ezt a kellemetlen érzést amit Te is leírtál! Kb. 3-hétig éreztem, utána fokozatosan jobb lett.
3 és fél hós kislány anyukája
4/12 anonim válasza:
[link] Ezt a részt olvasd el:Kellemetlenségek a műtét után
5/12 anonim válasza:
kérj vizeletvizsgálatot, nekem csúnya fertőzésem lett a katétertől
6/12 anonim válasza:
én is éreztem ezt még jó két hétig. nagyon kellemetlen volt. de elmúlt :)
7/12 anonim válasza:
A katéter sértett meg egy kicsit, nekem is ez volt, el fog múlni!
8/12 anonim válasza:
én nem tapasztaltam semmi ilyesmit, arra gondolok, hogy nálad a katétertől alakult ki vmi, vagy csak felsértette, vagy netán egy kis fertőzés, szerintem ha pár napig nem múlik el, menj el a szülészedhez/nőgyógyászodhoz.
mielőbbi gyógyulást és boldog babázást kívánok!
9/12 anonim válasza:
Szia. Nekem is ez volt,alig mertem pisilni mert eléggé szúrt:( kb.2 hétig...
10/12 anonim válasza:
nekem ugyanez volt,elmúlt egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!