Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » THC az anyatejben mennyire...

THC az anyatejben mennyire van jelen?

Figyelt kérdés
Mennyire hat a csecsemőre, milyen hatásai vannak? Van-e annyi mennyiség ami még nem árt?
2011. szept. 11. 14:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

"Várandósság és szülés

Éppúgy, mint a dohányzó nőknél, a cannabis-szívóknál is nem ritkán szövődmények lépnek fel a várandósság ideje alatt. Az újszülöttek legtöbbször kisebb testsúlyúak és születésük után is lassabban fejlődnek, mint a nemdohányzó nők gyermekei. Az anyatejben ki lehet mutatni THC-t, ami a szoptatás során veszélyezteti a cannabis-szívók csecsemőinek egészségét is."

inkább add örökbe a babád, sok nő örömmel felnevelné úgy, hogy egészséges kis csöppség válhatna belőle!!!!

2011. szept. 11. 14:20
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
Jelen van és árt is a babának. Mellékesen ugyanúgy elveszik egy füvező "anyától" a gyereket, mint egy alkoholistától.
2011. szept. 11. 14:21
 3/17 A kérdező kommentje:
Ő lol? Nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményed rólam, hanem hogy mit tudsz a THC hatásáról... Egyáltalán honnan veszed, hogy anyuka lennék -.-? (Csak anyuka kérdezheti?, metz ha igen akkor törlöm a kérdést) Bioszra kellett volna, bocsánat a kérdésért
2011. szept. 11. 14:22
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

Álljunk már meg egy pillanatra! Miért kell egyből támadni?

Egyáltalán nem biztos, hogy ő az az anyuka, aki veszélyezteti a gyermekét!!

Csak kérdezett valamit, ebből pedig nem derül ki, hogy ő a felelőtlen anyuka!!!

2011. szept. 11. 14:22
 5/17 anonim ***** válasza:
43%

Viszont Kedves Kérdező!

Létezik már olyan, hogy Google...

Beírod, amire kíváncsi vagy, és megkapod a választ!

Ezen az oldalon jobb nem feltenni ilyen kérdéseket!

Sőt! Ha bioszra kell, akkor a google-ban értelmesebb válaszokat kapsz! :)

2011. szept. 11. 14:25
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
na igen, bioszra kell... :) miért nem googlizol rá ahelyett, hogy babás fórumon kérdezel? :O
2011. szept. 11. 14:26
 7/17 A kérdező kommentje:
Sztem annyit tudtok róla, mint én a drága googléból (ezért válaszoltatok a kérdésre, kivéve azt az 1et, ami a googléből lett linkelve, olvastam), egyértelmű, hogy egyből itt kérdezek rá..., ne nézz már madárnak.
2011. szept. 11. 14:30
 8/17 A kérdező kommentje:
Sztem ez is fontos kérdés, ha a témán belül maradok, pl. dohányzás, alkohol, gyógyszerek. Én meg merem kérdezni. Vki azt mondja hogy az anyatejben tovább bent marad, mint a vérben, vki azt hogy olyan mint a dohányzás, mig ürül a szervezetből. Akkor olyan is van aki azt mondja, hogy rákot kelt, de 1970 körül megállapitották, hogy gyógyitja, legalábbis a rákos sejtek kialakulását csökkenti...
2011. szept. 11. 14:35
 9/17 anonim ***** válasza:
40%

És mégis akkor mit vársz?

Azt, hogy majd leírja egy anyuka a saját THC-s tapasztalatát? Te sem vagy 100-as!

Inkább töröltesd a kérdést! Ezek után már én is kétlem, hogy bioszra kell...

2011. szept. 11. 14:37
 10/17 anonim ***** válasza:
40%
tényleg menj már máshova...
2011. szept. 11. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!