Ez igaz? Az anyatejben, a baba egy eves koraig vannak meg azok a tapanyagok és enzimek, amik a fejlödesehez szüksegesek! Utanna csak egy nagyon edesital, ami roncsolja a kisfogait!
Persze, hogy jó 6 hónapos korig. A kérdező 1 éves kor kérdezett. Nincs benn kristálycukor, de a fogaknak nem csak az árt. A gyümölcsben sincs, de a gyümölcscukor is árt a fogaknak. Meg gondolom, egy fogorvos csak tudja.
Szóval a fogaknak árt már akkor mikor kibújnak, ezért is kell ápolni.
Ettől függetlenül hasznos természetesen az anyatej, de én is úgy hallottam, hogy egy éves kor után, már nincs benne igazán tápanyag, ami kellene a babának.
Találjátok már ki, hogy 1 éves kor után káros
az anyatej:-((((
Fiam 21 hónapig szopott, nem romlottak fogai, ost 10 éves és még sok tejfoga van, most jött ki neki az első rágó tejfog.
Lányom 16 hós és még szopik, eszemben sincs elválasztani.
Jesszus......árt a fogaknak az anyatej szóval szígorúan tilos szoptatni.Van aki ezt elhiszi???Komolyan sokan azt se tudják miket írnak.Inkább ne adj tanácsot.
Te pedig kérdező szoptass amíg tudsz és ne aggódj semmiért.
Az anyatej és a tápszer sem jó a fogaknak, illetve akkor nem jó, ha az esti szopizás vagy tápszer után nincs fogmosás már az első fogak kibújásakor. Ezt fogorvos mondta, aki gondolom jobban ért hozzá, mint az ide író anyukák velem egyetemben.
És még mindig az anyatej a legjobb a babának, bár újabban én is azt olvasom mindenhol hogy egy éves kor után már csak lélektani hatásai vannak a szoptatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!