Jövőhéten megyek fitymaszűkületi műtétre, a műtétnél lesz jelen nővér?
Szerintem felfogta :)
Amúgy valószínűleg lesz ott más is, nővér szokott lenni, segít az orvosnak... emiatt nehogy lemond! Vagy te tudod, akkor szenvedj egész életedben egy ilyen hülyeség miatt. Én amikor nőgyógyásznál voltam férfi orvosom volt, ott tapizott közben még bent volt egy csaj akinek diktálta a dolgokat. Ez érdekelt legkevésbé, hogy hányan vannak ott. Már vártam, hogy hazajöhessek és imádkoztam, hogy ne legyen nagy baj.
Ha lesz is bent nővér, nem fogja érdekelni az egész. Amúgy gondolj arra lehet leszbikus :D de tényleg, kicsit sem fogja érdekelni nem fog megbámulni meg semmi.
Amúgy adok egy tanácsot. Ha szépen, nyugodtan viselkedsz semmi feltűnő jelenetet nem rendezel nem fognak megbámulni. Ha viszont levágod a hisztit, hogy neked ne legyen ott a nővér azt megjegyzik és nem fogják jó szemmel nézni és majd kicikiznek. Inkább ne szólj egy szót se és gyorsan, simán túl leszel az egészen ők meg nem is emlékeznek majd rád. Ne legyél zavarban.
Az a cink, ha emiatt hisztizel előttük, komplett dilónak fognak tartani-joggal: eü probléma esetén az első a gyógyulás, a második, harmadik, X. is.
Mármint normális felnőtt emberek esetén.
Másrészt a zavarod mindösszesen addig tart majd, amíg el nem kezdik a műtétet. Tapasztalat.
Biztos jelen lesz nővér, nagyon kevés férfi ápoló/assisztens van és általában azok sem ilyen munkakörben dolgoznak.
Zavarban leszel. És akkor mi van. Azzal leszel elfoglalva, hogy mi történik és nem azzal, hogy hányan vannak jelen. Nekem volt eg ypár vizsgálatom a SOTE-n, amikor 20 medikus állt körül és adoki nekik magyarázott. Hidd el az se zavart. (Ellenben nagyon érdekes volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!