19 hónapos kisfiam kisebb-nagyobb megszakításokkal kapta a Maltofer cseppeket (vas csepp). Jelen vérképe szerint abba kellett hagyni. Azóta nagyon lecsökkent az étvágya? EZ a vas abbahagyása miatt lehet?
Isten őrizz, a vas állatira étvágyat csinál és még a bacik is szeretik.
Így is azt írod, hogy súlyos. Nem lesz sovány, ne aggódj. Nem kell a vas.
Nekem a fiam a laktóz-intoleranciát kapta ki, kb hathónaposan, Aztán kinőtte, de kicsi és vékony volt vagy hatodikos koráig.
Most 15 éves, 187 centi és 95 kiló. Beírattam konditerembe.... ne aggódj, hogy nem eszik, mert ott a másik véglet, amikor elkezd és muszáj neki adni.
(tudom, hogy könnyű tanácsot adni)
Köszi, Vörösnefelejcs meg mindenki más, aki válaszolt!
Tudod, az én gyerekemen is már látszik, hogy extra magas lesz, mert akkora, mint egy három éve. Jelenleg súlya is van hozzá, de meddig, ha nem akar enni? Se, gyümit, se zöldséget, se semmi normális ételt? Nem ehhez voltam szokva, hanem ahhoz, hogy jó evő a gyerekem. Sőt a háziorvos nemrég még diéára akarta fogni, hogy ne adja neki édességet meg azt azt. Egyik fülemen be másikon ki. Lehet egyébként az is benne van a pakliban, hogy napokon belül szülni fogok és a változás viseli meg. Nem tudom... Na, meglátom. Ha nem akar enni huzamosabb ideig, akkor veszek neki Béres cseppet. Elképzelem amúgy, hogy egy ekkora 15 éves fiú milyen mennyiséget ehet meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!