Ki, meddig szoptatta a babáját, vagy hol tartotok most?
Nekem 11 hónapos a babám és még mindig van tejcsi, habár már a hozzátáplálás jócskán mellette van.
Arra lennék kíváncsi ki mennyi ideig szoptatott?
Másik kérdésem: aki még szoptat, hány hónapos a bébi?
köszi
Elsőt: 3,5 évig
Másodikat: 4 évig
Harmadik: 2 éves, még szopik
Negyedik: 13 hónapos, még szopik
Gratulálok Kérdező, sokkal jobb anya vagy, mint a barátnőd. Ja, nem. De legalább rosszindulatú.
Mellesleg általában az anyatejes babák sokkal pufibbak, mint a tápszeresek.
Úgy látom, h ez az anyatej kontra tápszer kérdés mindig vitát szül itt gyk-n is.
A kérdező feltett egy tök jó kis kérdést, amire sokan válaszoltak is, jó volt olvasni őket.
Sztem a zöld, piroskezezéssel foglalkozni butaság. Hiába volna maga az alapötlet jó, mégis sokan ebben élik ki a rosszindulatukat.
Visszakanyarodva a kérdéshez: 8 hetes korig tudtam szoptatni, utána valamiért elutasította a lànyom, azóta fejem neki a tejet, azt kapja. Néha van, hogy kiegészitem tápszerrel, de alapvetően még anyatejes baba. Ma 16 hetes.
Èn becsülendőnek tartom azok kitartását, akik évekig szoptatnak, le a kalappal előttetek.
46-os vagyok. Sztem ebben sem szabad(na) általánosítani.
Ha egy anyatejes baba pufi, akkor azért mert anyatejes.. ha tápszeres pufi, akkor meg azért mert tápszeres.
Sztem úgy cukik, ahogy vannak, akármit is kapjanak enni. Nem? :)
46-os vagyok megint. Igazad van előző. Előítélet van a tápszeres babákkal, anyukákkal szemben. Pedig hát felnőtteket sem ítélünk el azért, mert vegetáriánusok, vagy mert nem esznek szénhidrátokat..
Sajnos olyan világban élünk, ahol mindenki szereti bántani, leszólni a másikat, ahelyett hogy mindenki a saját életével foglalkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!