Ki, meddig szoptatta a babáját, vagy hol tartotok most?
Nekem 11 hónapos a babám és még mindig van tejcsi, habár már a hozzátáplálás jócskán mellette van.
Arra lennék kíváncsi ki mennyi ideig szoptatott?
Másik kérdésem: aki még szoptat, hány hónapos a bébi?
köszi
Szia! Első babát 3 hónapig, másodikat 9 hónapig. A kisfiam pont ma 5 hetes és iszonyat sok tejcsim van és imád cicizni:)
Nagyon ügyes vagy, hogy idáig tudsz szoptatni:)
7 hós koráig. 5 hós volt, amikor már kellett a rásegítés, hogy legyen tejem. 2 hónap után nem volt kedvem többet vesződni, így tápszert kapott. Igazából úgy voltam vele, hogy 6 hós koráig szeretném szoptatni. Sikerült.
Sztem ha egyikőtöknek sem terhes a dolog, nyugodtan szopizzon a baba.
Az én esetem kirívó lesz. Persze egyiknél sem úgy kell elképzelni, hogy egész nap idősebb korban is. Akkor már csak pár korty, reggel, vagy este, főleg a tesó miatt mindig, meg az összebújáshoz jól esett nekik)
1. gyerekem: 2 év 11 hónaposan hagyta abba teljesen (1 hónapig szopizott a húgával)
2. picim 3 év 1 hónaposan (7 hónap tandem szopi)
3. babám 2 év 4 hónap (látszik, hogy utána nem jött hamar)
Az okokba jobban nem megyek bele ennél jobban most; egyrészt a hosszútávú szoptatás kifejezetten egészséges, másrészt egyiknél sem akartam, hogy érezze a kistesó miatt nem járhat már neki. Így rájuk bíztam meddig kérik.
13 hónapos a fiam,még szopik.
Persze eszik minden félét,de amikor pl. fogzik többnyire szopik inkább.Még jó,hogy van elég tejem.
Szia!
Az első lányomat 10 hónapos koráig szoptattam,most a második lányom 11 hónapos,de még napi 3X cicizik.
Szoptasd csak kitartóan tovább!
Jó ilyen hozzáállást olvasni!
Az én 3.csöppem most 1 éves, nagy cicibajnok.
Legtöbbször kaja után is igényli a szopit:)
hál isten éjszaka már jól alszik.
1. gyerek: 32 hónapos korig cicizett,
közben végig a következő terhesség alatt, főleg elalvásokhoz, de éjjel is felkelt még
aztán megszületett a 2. gyermek,
úgy alakult, hogy tandemben szopiztak tovább, ez 8 hónapig tartott, mert betegségem, gyógyszerszedésem miatt abba kellett hagynunk ezt a szép időszakot.
5,5 hónapos a babám,csak is anyatejes még.
6 hósan elkezdem majd kóstoltatni.
De nagyon remélem,hogy sokáig tudom majd szoptatni.
Nagyon szeretem csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!