Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki, meddig szoptatta a babáját...

Ki, meddig szoptatta a babáját, vagy hol tartotok most?

Figyelt kérdés

Nekem 11 hónapos a babám és még mindig van tejcsi, habár már a hozzátáplálás jócskán mellette van.

Arra lennék kíváncsi ki mennyi ideig szoptatott?

Másik kérdésem: aki még szoptat, hány hónapos a bébi?

köszi

#szoptatás #apadás #hozzátáplálás mellett
2013. jún. 17. 10:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
ez nagyon jo hogy igy elhatároztad magad, mindenkinek csak azt tudom mondani, tök mindegy ki mit gondol :))) a legnagyobb kötelék így az elején akkor is a szopi, mert itt érzed hogy a tiéd a babád...nem tudom jobban megfogalmazni, nekem van egy olyan érzésem hogy ha már nem szopizik, bárki elviheti tőled, mondván már nincs hozzád "kötve". (gondolok itt rokonokra akiknél esetleg nyaralna a gyerköc vagy hasonló. remélem értitek? :-S
2013. jún. 22. 07:46
 22/62 anonim ***** válasza:
72%
Én értem, és pont így gondolom. A szoptatással van egy plusz kapocs, és ezt senki mástól nem kaphatja meg. Nyilván a szeretetnél nincs erősebb kötelék, de a szoptatás rádob még.
2013. jún. 22. 13:21
 23/62 xStefix ***** válasza:
87%
A nagyot 40 hónapig, a kicsi most lesz 13 hós, de még javában szopizik. Remélem, ő is minél tovább.
2013. jún. 22. 15:36
 24/62 anonim ***** válasza:
34%
Mindjárt 6 hós, még szoptatok. Már gyümölcsöt, főzeléket, sinlac-ot is kap és imádja. 4 hósan már kinézte a falatot a szánkból. Max egy éves korig szeretném szoptatni.
2013. jún. 23. 00:00
 25/62 anonim ***** válasza:
67%
Szégyellje el magát az aki lepontozza azokat akik sokáig szoptatnak. Miért? Tán Neked nem sikerült a szoptatás és fáj ha valaki sokáig szoptat?????
2013. jún. 23. 11:41
 26/62 anonim ***** válasza:
39%
Én vagyok, aki leírta, hogy 3 hétig tudtam szoptatni. Én voltam az első, akit lepontoztak. Miről is beszélünk akkor utolsó?
2013. jún. 23. 11:48
 27/62 anonim ***** válasza:
57%
Figyelj, nem én pontoztalak le, én ahhoz szóltam aki engem is lepontozott, ha ezt magadra vetted, akkor nyilván Te voltál. Megkérdezhetem hogy miért pontoztad le azokat akik sokáig szoptatnak? Miért fáj ez bárkinek is hogy én sokáig szoptatom a gyerekemet, mert így érzem a legjobbnak? Ettől függetlenül tudom, hogy nem mindenki tudja/akarja ezt megcsinálni, mégsem pontozok le senkit!!!!!
2013. jún. 23. 16:50
 28/62 anonim ***** válasza:
22%
Nem én pontoztalak le, miért tettem volna? Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy engem, aki 3 hétig tudtam szoptatni (tehát ugye nem sokáig) is lepontoztak, nem csak a hosszan szoptatókat. Így már érthető? Szerintem nem volt nehéz egyébként felfogni, amit írtam.
2013. jún. 23. 19:52
 29/62 anonim ***** válasza:
53%
Már bocsáss meg akkor hogy csak saját magamat védtem meg, elnézést érte! :D
2013. jún. 24. 08:53
 30/62 anonim ***** válasza:
20%
Felfogni egyébként nem volt nehéz, csak nem igazán értem a támadó stílusod velem szemben, hogy miért ilyen flegmán fogalmazol, ha nem vetted magadra. Vagy csak rossz napod van és itt éled ki magad?
2013. jún. 24. 08:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!