Ki, meddig szoptatta a babáját?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 18:13
2/23 anonim válasza:
Ez igen, gratulálok első válaszoló :-) Én "csak" 20 hónapos koráig.
3/23 xStefix válasza:
Köszi, de nem az én "érdemem", a lányom volt ilyen kitartó. A 20 hónap is szép idő ám... és egyáltalán, bármeddig is tart, mindenképp előnyös. :)
4/23 anonim válasza:
1-1 évig. bőven elég volt nekik is és nekem is.
6/23 A kérdező kommentje:
Én a nagyot 17 hónapig. A kicsi most 9 hónapos és nagy bánatomra abba kellett hagyni,mert gyógyszert kell szednem kíújult pánikbetegségem miatt. Pedig simán tudtam volna még szoptatni.
2012. ápr. 9. 19:35
7/23 anonim válasza:
17 hónapig, de lehet, hogy tovább is tartott volna, ha 16 hetes terhesen nem választom el
8/23 xStefix válasza:
Kérdező, kértél infót erről tanácsadótól is? Tudod, általában minden csoportban vannak olyan gyógyszerek, amik mellett lehet tovább is szoptatni.
9/23 xStefix válasza:
Valakit már megint zavar a hosszútávú szoptatás. :)
Egyszer írná meg már nekem egy érintett, hogy egy kiegészítendő kérdésre adott tárgyilagos válasz miért nem hasznos... szerintem ők se tudják. :)
Bocsi az offért, csak már unalmas egy kicsit.
10/23 anonim válasza:
A lányomat 11 hónapig (ő hagyta el), az ikreket (fiúk) 17 hós korukig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!