Ki, meddig szoptatta a babáját?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 18:13
11/23 anonim válasza:
3 hónapig, de jóformán az elejétől tápszerrel kiegészítve. Sok probléma jött össze nálunk a születése után sajnos. Remélem a másodikkal sokkal-sokkal szerencsésebbek leszünk.
12/23 anonim válasza:
A fiamat nagyjából 20 hónapig, magát választotta el, mert jött a kistesó. A lányom még csak két hónapos, őt is legalább egy éves koráig szoptatni szeretném, utána meg, "ahogy esik, úgy puffan".
13/23 anonim válasza:
moncsa:egyiket 3évig a kislányom 1éves még szopizik
16/23 anonim válasza:
kisfiamat 21 hónaposan le kellet választanom a veszélyeztetett terhességem miatt,amibe komolyan, lelkile teljesen belebetegedtem. Megszületett a kislányom, a kisfiam is újra szopott alkalmanként, mikor igényelte, de már nem kéri. Kislányom ma 10 hónapos, és intenzíven szopik, kisfiam meg néha előveszi a mellszívómat, hogy: "Anya kis tejcsit fejjél nekem!" :D Lehet lepontozni... :D
17/23 anonim válasza:
Mármint a cicit nem kéri...a tejet igen :)
18/23 anonim válasza:
Hagy együtt legyünk lepontozva: ha a két éves fiam kéri, én is fejek le neki tejet, pohárból issza.
19/23 xStefix válasza:
... és én is gondoltam már rá, hogy a szülés után kezdetben megpróbálom megerőltetni magam és a lefejt fölös tejet oda fogom adni a 4 éves lányomnak, ha elfogadja.
;)
20/23 anonim válasza:
Stefix,jol ertettem,babat varsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!