Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki kb. egyéves koráig szoptat...

Aki kb. egyéves koráig szoptatta a gyermekét, mivel váltotta ki az anyatejet? Tejjel vagy tápszerrel?

Figyelt kérdés
Ha tejjel, fokozatosan szoktattátok hozzá? Hogyan?
2012. ápr. 18. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
én is ezen dillemázom.holnapután 1 éves,csak az a baj,hogy nagyon nem akar mást enni,mint tejet.már anyatejet.kb 1 hónapja nagyon kevés egyebet eszik és pohárból sem hajlandó.nem akarok már sokáig szoptatni,de így hogy szoktassam le??
2012. ápr. 18. 16:44
 2/4 melibaby válasza:
Nekem a lányommal ugyan ez volt a helyzet én tápot adtam neki igaz nem igazán akarta elfogadni mert nagyon különbözik az anyatejétől de ha nem kell neki ne erőlesd.Nekem inkább leszokott a tejről.De ha nem kell neki próbáld a tejbepépeket higgabb változatban a fiamnál ez vált be
2012. ápr. 18. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
13 hónapig szoptattam, aztán vettem neki egy doboz tejitalt. Először simán itta, pá hét múlva kezdtem belekeverni a tejet fél decinként emelve az adagot.
2012. ápr. 18. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

9 hónapos volt a fiam, amikor saját maga állt le a ciciről, nem kellett neki...Akkor tápszert kapott még reggel este, 11 hós korától már tejet.

Ha 11 hós lett volna, amikor leáll a szopiról ,akkor nem adtam volna neki tápszert...

2012. ápr. 20. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!