Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt olyan, aki második...

Van itt olyan, aki második terhesség, majd vetélés után szoptatta az első terhességből született gyermekét?

Figyelt kérdés

Kislányom 2 éves. 2 hónapja, 21 hetesen vetéltem el a második babánkkal. Mikorra várhatom, hogy megjöjjön a menstruációm? A lányom még rengeteget szopik.

Elválasztáspártiak ne írjanak. Köszönöm.

2013. máj. 2. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
őszinte részvétem!!!!!!
2013. máj. 2. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Segíteni sajnos nem tudok, de megértem, hogy szoptatsz még, és nem szeretnéd, hogy olyanok írjanak, akik azt mondják, hogy válaszd el.

Nekem nem volt ilyen szerencsére, de véleményem szerint ez teljesen egyéni. Vetélés/abortusz/szülés után mindenkinek máshogy-műskor áll helyre.

Azt viszont tudom, hogy mivel egyszer elvetéltél, ha megint várandós leszel, az előzmények miatt a doki is, védőnő is javasolni fogja, hogy válaszd le, mert méhösszehúzódásokat okoz ugye (én is szoptatáspárti vagyok, 2 gyerekem is szoptattam akár egyszerre is, nagy pocakkal is, de érthető, hogy veszélyeztetett terhesként jobb ha nem szoptatsz majd....)

2013. máj. 2. 12:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem a szoptatás miatt vetéltem el, hanem sajnos fejlődési rendellenessége volt a babának.

Köszönöm, hogy írtatok!

2013. máj. 6. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondoltam, hogy a szoptatástól ment el. De általában bármi miatt vetélés volt a vége, javasolják az elválasztást (ilyen esetben pl. visszavezethetik arra, hogy a szoptatás is plusz tápanyagszükséglet, és emiatt nem jutott a babának)
2013. máj. 6. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!