Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a vetélés tünetei?

Mik a vetélés tünetei?

Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem..Fog.tablettát szedek,most van a gyógyszermentes szünet 5.napja.Most kezd megjönni,de nem úgy ahogy szokott..Óriási darabok,inkább nyálka mint vér..Előbb wczés után egy mini kis bab alakú valamit láttam,körülötte hajszálérhálózattal és rengeteg nyálkával..lehetséges hogy teherbe estem tabi mellett és elvetéltem??Már két hete fáj a derekam,melleim mint a görögdinnyék..a tünetek most kezdenek enyhülni.

2013. márc. 21. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ez akár az is lehet, de azért fog gátló mellett nagyon kevés esélye van. Remélem nem az volt, és minden rendben van veled. Ha holnap reggel csinálnál egy terhességi tesztet, az még kimutatná, ha terhes lettél volna, mert még van elég terhességi hormon a szervezetedben, és akkor egyúttal a kérdésedre is választ kapnál. Amennyiben negatív, sztem nulla százalék esély van a terhességre (volt terhességre), ha pozitív, akkor viszont menj el dokihoz. Kívánom a legjobbakat.
2013. márc. 21. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelj.
2013. márc. 21. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Teszeltél, kérdező?
2013. márc. 22. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha van tünete, akkor az vérzés és görcs.
2013. márc. 22. 20:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen,teszteltem.Nagyon halványan,de pozítiv lett.Csütörtökre kaptam időpontot.(Vérzés nagyon erős,iszonyatosan görcsölök.)Ha nem ürül ki,akkor mit csinálnak?:(
2013. márc. 23. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom:( Akkor vetélés volt:(
2013. márc. 23. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!