Babuci075 kérdése:
Lehet elment a baba?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam nőgyógyásznál, mert a terhesség szokásos tüneteit tapasztaltam magamon és igaz halványan, de a tesztem pozitív lett... Csinált UH-t és azt mondta kb 3 hetes terhességnek felel meg amit lát, petezsák még nincs, de felritkulás már látható. Csinált citológiai vizsgálatot is. Délután mikor hazaértem, elkezdet görcsölgetni a hasam és kicsit barnáztam, ezt a citológiai vizsgálatnak tudtam be. Aztán ma délelőtt mikor WC-re mentem, egy nagy darab alvadt véres, nyákos valami folyt ki, és azóta vérzek, mintha menstruálnék. Felhívtam a dokit, azt mondta csak akkor menjek, ha erős görcseim vannak... Nem mentem, mert viselhető... Lehet ez a citológiai vizsgálattól, vagy esetleg elment a babám..???2013. márc. 21. 18:49
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg korán mentél orvoshoz. A megfogant, félig meddig beágyazódó petesejtek egy része észrevétlenül kiürül a menstruációval. Okozhatnak valamennyi mensi késést is és a teszt is pozitív ilyenkor. Ezek életképtelen, beteg babák lennének. Szerintem nálad is ez történt.
2/9 A kérdező kommentje:
:(
2013. márc. 21. 19:02
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg valami elkezdődött valami, de nem tudott beágyazódni és így a mensivel ürül.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Probalok pozitivan gondolkodni, de nem könnyű... 37 éves vagyok és már nagyon szeretnék babát.
2013. márc. 21. 19:40
6/9 anonim válasza:
Az mindenképpen jó jel, hogy elkezdődött már valami. Ez nagyon sokszor ki sem derül. Mivel nagyon szeretnél kisbabát azért derült ki. Hogy szerencse vagy sem? Hát nem jó érzés az biztos. Én biztatlak, mert ezek szerint fogamzó képes vagy és lehet babád. Nagyon résen lehettél, hogy ennyire korán elcsípted. Kívánom, hogy minél előbb átélhesd a vágyott hónapokat és az azutáni örömöket.
7/9 anonim válasza:
Az egészséges terhességnek nem árt sem orvosi vizsgálat, sem házasélet. Amíg nem léteztek tesztek, ezekről a nagyon korán elveszett terhességekről a nők jórésze nem is tudott, mert megszűntek mielőtt észre lehetett volna venni őket. Sajnálom, hogy így történt, de vigasztaljon az a tudat, hogy a nagyon korán megszakadó terhességek mögött, mindig valami komoly fejlődési rendellenesség áll. A természet nem ok nélkül szelektál...
8/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen és most 12 hetes terhes vagyok. Ez előfordul, 2 hónap múlva újra próbálkozzatok :) Sok szerencsét!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek... Igen, valóban nagyon szerettem volna ezt a babát, valószínűleg ezért is vettem észre a jeleket, bár először csak azt gondoltam képzelődöm mert ugye nem mindenkinél jelentkeznek ilyen korán a tünetek... Hétfőn megyek újra dokihoz, valószínűleg nem kell műtétileg befejezni és rendesen kitisztul...
2013. márc. 22. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!