Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elment a baba? Elhalványodott...

Elment a baba? Elhalványodott a tesztem.

Figyelt kérdés

Nov. 29.-én volt utolsò mensim. Dec. 31-én pozitív teszt. 27.-én nődoki is megnèzett uh-on, mert 25-26 véreztem. Látott egy pici pöttyött a méhemben. Mondta, hogy jan 7.hèn menjek vissza akkora làtni majd. Tüneteim is rendesen vannak. Ma délután csináltam 2tesztet is és extra halvànyak :(((( járt már valaki így? Nem vérzek, nem pecsételek.

A két mai tesztem:

[link]

[link]

2013. jan. 2. 19:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
én mikor el ment 5hetesen a picim rögtön rengeteg vér ömlött aztán rá 4napra volt már nega a teszt nem tudom nálad mi lehet mert ha elmegy akkor véreznél
2013. jan. 2. 19:14
 2/26 A kérdező kommentje:

Èn sem értem. Utoljára 31.-n reggel teszteltem. Az azonnal két csìkos lett. Ezek délutániak, de akkor is nagyon halványak :((

Reggel megismétlem. Sajnálom, hogy elvetéltél! Remélem Èn nem azt csinálom :(

2013. jan. 2. 19:17
 3/26 anonim ***** válasza:

sajnos azt kell mondjam hogy szerintem elment a baba :(

egyből erős két vonalnak kellene lennie most is .....

majd írj holnap!!! drukkolok!

2013. jan. 2. 19:21
 4/26 A kérdező kommentje:
Ilyen volt 31.-én [link]
2013. jan. 2. 19:22
 5/26 A kérdező kommentje:

Igen én is ettől tartok :((

Megírom.

2013. jan. 2. 19:23
 6/26 anonim ***** válasza:

aha...a 31.-ei jóval erősebb...a friss teszteken alig látni....

amúgy az én babám is elhalt még terhesség elején anno és nem véreztem!!!!!! meg kellett műteni mert nem tisztultam ki .....

szóval hiába nem vérzel attól még lehet baj.....

2013. jan. 2. 19:25
 7/26 A kérdező kommentje:
Ohhh :(((( 7.-re van időpontom. Fura, hogy minden tünetem ugyanùgy megvan. Csak akartam emlekbe egy pozi tesztet es tessek. Parázok nagyon :((
2013. jan. 2. 19:27
 8/26 anonim ***** válasza:

én elmennék előbb dokihoz....

7.-én hány hetes és napos leszel pontosan?

2013. jan. 2. 19:30
 9/26 anonim ***** válasza:
Ne félj, nem tudod befolyásolni az eseményeket, menj el a dokihoz 7-én és megmondja mi van. (Nekem is volt megszakadt terhességem, jóval a fejlődés leállása után kezdtem csak vérezni, szóval nincs rögtön vérzés ha gond van.)
2013. jan. 2. 19:39
 10/26 anonim ***** válasza:
alapvetően az hogy délutániból halványabb, még nem biztos hogy gond. Csinálj holnap reggel is egy tesztet. Ha az is sokkal halványabb, akkor sajnos lehet aggódni. De reméljük nem lesz az!
2013. jan. 2. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!