Elment a baba? Elhalványodott a tesztem.
Figyelt kérdés
Nov. 29.-én volt utolsò mensim. Dec. 31-én pozitív teszt. 27.-én nődoki is megnèzett uh-on, mert 25-26 véreztem. Látott egy pici pöttyött a méhemben. Mondta, hogy jan 7.hèn menjek vissza akkora làtni majd. Tüneteim is rendesen vannak. Ma délután csináltam 2tesztet is és extra halvànyak :(((( járt már valaki így? Nem vérzek, nem pecsételek.
A két mai tesztem:
2013. jan. 2. 19:02
21/26 A kérdező kommentje:
Köszi! Probalok pozitivan gondolkodni. Ez most nagyon megviselt.
2013. jan. 3. 11:17
22/26 A kérdező kommentje:
Na azt mar vegkep nem ertem, hogy a ma delutani miert halvany pozi? :(
2013. jan. 3. 15:58
23/26 anonim válasza:
Szerintem hétfőn mindenképp menj el a dokihoz és addig ne tesztelj mert beleőrülsz!!!
24/26 A kérdező kommentje:
Jaja! Vagjak le a kezem, ha megegy tesztet veszek.
2013. jan. 3. 17:46
25/26 A kérdező kommentje:
Szoval, hameg valaki olvas. Ma voltam egy masik orvosnal. Megnezett huvelyin meg sima uh-on. 8mm mehnyalkahartya. Terhesseg mar nem lathato. Felszivodott. Nem maradt vissza semmi. Hetfon betahcg vervetel javasolt. A tunetek meg 1-2 hetig megmaradhatnak, mivel a hormonok a verbol lassabban urulnek ki. Sajna ő mar nincs velem :(
2013. jan. 4. 20:24
26/26 anonim válasza:
Nagyon sajnálom kedves kérdező, a következő majd sikerülni fog. Ne keseredj el, ez sajnos elég gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!