Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elment a baba? Elhalványodott...

Elment a baba? Elhalványodott a tesztem.

Figyelt kérdés

Nov. 29.-én volt utolsò mensim. Dec. 31-én pozitív teszt. 27.-én nődoki is megnèzett uh-on, mert 25-26 véreztem. Látott egy pici pöttyött a méhemben. Mondta, hogy jan 7.hèn menjek vissza akkora làtni majd. Tüneteim is rendesen vannak. Ma délután csináltam 2tesztet is és extra halvànyak :(((( járt már valaki így? Nem vérzek, nem pecsételek.

A két mai tesztem:

[link]

[link]

2013. jan. 2. 19:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Azt irtad, 25-26-an vereztel, ezert is mentel dokihoz. Nekem csak egy nappal hamarabbi az utolso mensim, de 29-en mar majdnem full pozi volt a tesztem, 2 nap mulva pedig mar az volt. Sajnalom, de szerintem nem tudott rendesen megtapadni, vagy valami baj volt vele, ki tudja. Kitarast, barmi is tortenjen!
2013. jan. 2. 19:56
 12/26 A kérdező kommentje:
Elméletileg az 5. Hétnél tartok a kalkulátor szerint. Reggel tesztelek. Akinek elment és nem vérzett, Ő miből vette észre? Elmùltak a tünetek? Sajna kezdek beletörődni, hogy el fog menni. A 2 napos vérzés az nagyon enyhe volt. Nem rendes mensis. Utánna látta a doki. Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 2. 20:51
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem megszakadt terhességnél a tünetek maradtak, csak a vetélés után szűntek meg teljesen, a vérzéskor vettem észre, hogy gond van, előtte semmi jele nem volt.
2013. jan. 2. 21:30
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 2. 22:02
 15/26 anonim ***** válasza:
Én ezt nem mondanám vetélésnek, inkább biokémiai terhességről van szó.Nem tapadt meg.Az a pozitív erősebb, mint a másik kettő, de nem az igazi két csíkos teszt.Szerintem.
2013. jan. 3. 06:23
 16/26 anonim ***** válasza:

én csak onnét tudtam h megszakadt h orvos uh-val megvizsgált....egyéb jel nem volt...5 hetesen megszakadt de a 9. hétben műtöttek, annyira nem indult magától a dolog...

teszteltél azóta?

2013. jan. 3. 07:38
 17/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hàt sajna csont negatív lett a ma reggelibôl. A tünetek fenn állnak+màra bedurrantak a cicik is. ? Hasam azota sem faj.
2013. jan. 3. 10:25
 18/26 anonim ***** válasza:

sajnos akkor úgy néz ki nincs baba...dokihoz akkor is menj el , ő majd megmondja mi a további teendő....

sajnálom :S

sajnos sokaknak maradnak a tünetek a baba elhalása után is....

2013. jan. 3. 10:32
 19/26 A kérdező kommentje:

[link]

Ez van. Már sokat csalòdtam. Dokihoz elmegyek, nehogy vissza maradjon vmi..:((

2013. jan. 3. 10:33
 20/26 anonim ***** válasza:

igen mindenképpen !

drukkolok h legközelebb sikerüljön!

2013. jan. 3. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!