Ma voltam hüvelyi ultrahangon, és már nem látott semmit az orvos.8 hetes terhes vagyok. Ha nem látja, akkor egész biztosan elment a baba?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 14:33
2/12 A kérdező kommentje:
Vérezgettem kb. 10 napig, ezért mentem el, és azt mondta, hogy nincs már meg. Ha nem látta, akkor egészen biztosan elment?
2013. febr. 22. 14:36
3/12 anonim válasza:
sajnálom! érzés elején nem adott valamit? nem fektetett be?
5/12 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik! A vérezgetés 10 napig sajnos nem kis gond és ez a jele a vetélésnek! Elég biztos jelei vannak, hogy ez a baba elment! :(
6/12 anonim válasza:
Most nem azért! De az orvost nem kérdezted meg? Nem kaptál erről semmilyen papírt? 10 napig vérezgettél és akkor nem tettél semmit? Létezik, hogy ennyire tudatlan legyen valaki???
7/12 anonim válasza:
6-os, én se értem, remélem a kérdező válaszol! egyből vérzésnél első nap! orvoshoz kell menni, ad hormonpótlást, amit tud, hátha megmarad, na de 10 napig vérezni :O
8/12 A kérdező kommentje:
Elmentem orvoshoz már első nap, amikor véreztem, be is utaltak a kórházba, akkor megvolt a baba, kiengedtek 3 nap múlva, mert enyhült a vérzés. Utána voltam nőgyógyásznál is, mert megint előjött, és most mondták az ultrahangon, hogy nincs már meg.
2013. febr. 22. 14:52
10/12 anonim válasza:
Sajnálom, ha nem látták akkor elment. A vérezgetésnél nem kaptál gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!