Most hagyott el a fiam apja.7 hónapos a fiam és még szopizik 4 óránként! De most annyira kivagyok idegileg hogy rá szeretnék gyujtani! Nagyon ártok vele a fiamnak?
egy marha a férjed.
annak a r.bancnak tetszik, hogy fiatal, ennyi. mocskos szemétláda, hogy tönkretesz egy családot!!!!!
az én férjem is el akart hagyni egy 8 évvel idősebb r.banc miatt (nekünk is van babánk), tudom, mit érzel.
remélem, az ilyen emberek, megkapják a méltó büntetésüket!!!
Ezt én sose fogom megérteni, épp most volt a baráti társaságunkban egy ilyen szitu.
A barátnőm szép, csinos, fiatal, pici babájuk van és akkor a csávó egy ilyen 35 éves (szintén gyerekes) nőci hálójába került, se lát se hall, mindenét eladta, együtt vettek hitelre házat az új nővel stb.stb.
Én azt nem értem hogyan képes egy nő aki ANYA is egyben rámászni a más férjére????
Én ha baromira ki lennék éhezve és száz éve nem volt partnerem, akkor se vennék el egy férfit a családjától főleg ahol ilyen pici a baba...:((((
Azt a nőt kéne falhoz állítani de gyorsan :(
Sok sok erőt neked, nagyon sajnállak de tiszta szívből :((
És egy két cigi ide vagy oda nem fog megártani momentán.
A nő meg gondolom nem is tudott róla hogy a hapsinak gyereke van, mi? :)
Pont ezért nem mennék bele semmi ilyenbe, mert ANYAKÉNT tartanám pofátlanságnak amit csinálok, az mindegy hogy a pasi közben egy áldott jó ember vagy pedig maga az ördög.
Előző voltam.
Szia!
1-2 szál cigivel nem ártasz a babának alkalomszerűen, de szertintem nem ez a fő gond, hanem az, hogy rá/vissza fogsz szokni és akkor már rendszeresen fogod szívni.
Látom mennyire nehéz élethelyzetben vagy, ne tetézd meg azzal (sem magadnak, sem a gyereknek) , hogy rászoksz a cigire.
Egy volt dohányos :)
Szia!
1-2szállal szerintem nem ártasz neki.Sajnállak hogy ez történt veled.Ne idegeskedj,ezzel magadnak és a babádnak ártasz.Többet ne foglalkozz a babád apukájával.
Ekkora tetűt!!! Ilyen k.csög miatt még ártanál az egészségeteknek is?! Nem mondom, hogy akkora bűnt követsz el, de ha erőt akarsz meríteni, hogy ne gyújts rá, gondolj arra, hogy akkora egy g.ciláda ez a pasi, hogy nem érdemli meg, hogy rágyújts miatta! Ne engedd, hogy lehúzzon a gödörbe! Te f@sza csaj vagy és egyedül tartod a válladon a családodat. Az meg egy pondró, és örülj, hogy kiismerted. Fúj!
Drukkolok neked!! Persze inkább szívd el, minthogy belerokkanj a bánatba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!