Van rajtam kivul mas is, aki ennyire elzarkozodik a szoptatastol?
Na elolvastam, nem óhajtok veled vitába szállni, csak a véleményem közlöm, és kérdeznék.
Kérdés, hogy mi értelme volt ennek a kiírásnak? Unatkozol, és provokálni akarsz? Vagy bizonytalan vagy magadban, ezért itt keresel önigazolást? (mindkettő nagyon szánalmas). Esetleg összeolvastál sok mindent, és mivel van egy jól hangzó titulusod (dietetikus) ami sok mindent nem takar (ismertem más dietetikust is, aki szakmailag kb. ugyanott volt, mint a szomszéd kutyája) ezért úgy érzed, minden megnyilatkozásod aranyat ér?
Hát tévedsz. Gyakorlatilag mindenben, de ez engem nem izgat, nem ismerlek, nem is érdekelsz. A véleményem pedig az, hogy te nem vagy normális. Nem azért mert nem szoptatsz, félre ne érts. De aki ennyi baromságot képes összehordani, az biztosan nem teljesen tiszta. Sajnálatos - de szerencsére csak a te szempontodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!