Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van rajtam kivul mas is, aki...

Van rajtam kivul mas is, aki ennyire elzarkozodik a szoptatastol?

Figyelt kérdés
Masodik babat varjuk. Az elsot is csak kb. masfel honapig szoptattam, pedig csak most apadt el a tejem, majdnem 2 eves mar. Eloszor is nem vagyok az a tipus, aki honapokig vagy evekig turelemmel leul mikor kell es kizarjak rengeteg dolgot az eletembol. Amugy ezen kivul barmikor barmit! A masik nyomosabb erv, hogy jol ismerem a szoptatas jotekony hatasait, de hiszem azt, hogy a szervezetemben kivedheteenul felgyulemlet mereganyagokat nagy koncentracioban adom at a babanak az anyatejen keresztul! Van aki elitel emiatt, de van, aki egyetert. Szerintetek?
2013. ápr. 29. 09:57
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Látom, ez másban is felmerült, csak nem olvastam a hsz-eket. :)
2013. máj. 2. 14:03
 52/54 A kérdező kommentje:
Jesus Christ! Kezd nevetsegesse valni ez a "beszelgetes" sajnos, mint mondtam,, van nem arrol akarok vitat nyitni, hogy mi van az anyatejben es mi nem, ezt en igy gondolom es kesz, felolem aztan egy orvos rohoghet rajta, I don't care! Nekem ez a meggyozodesem, az en sajat erveimmel alatudom tamasztani, that's all. Engem az nem zavar, ha mas szoptat en nem akarok errol senkit sem lebeszelni, ezert van az, hogy leadtam a tejemet. Van, akinek az ertek! Mellesleg, mivel semmit sem kertem erte cserebe, igy nem tul etikus elitelni, azert, mert a nezeteim ellenere leadtam. Ez a kulonbseg koztem es a sok nem tul ertelmes valaszado kozott, gondolok itt a "neked pszichologus kell", stb. Ez a plaza cicas ez meg nagyon rohej! Ezt igy hogyan vezetted le? A betutipusbol? Ha provokalni akartam volna az erzekeny lelkivilagotokat azt irtam volna, hogy minek a f@sznak szoptattok, de tobbszori visszaolvasas ellenere is, egy korrekt kerdesnek tartom, ahhol azt keresem ki gondolja meg igy, ki van ezzel meg igy. Sajnalom, aki szeretne szoptatni, de nem tud. (Ezert adtam le a tejem ugye...) De en nem akarok szoptatni es kesz, nekem ez nem fekszik, nem esik jol, nem okoz oromet, nem volt semmilyen pozitiv hatasa. Ha az anya nem boldog a gyermeke sem. Szentem vagyunk igy, talan kevesen, de vagyunk, akik nem akarnak es kesz. De ez nem bun! Miert lenne? Ez egy dontes, ami egyesek szerint helyes, masok szerint nem, de nem gyilkossag, szandekos rosszakaras. Nem attol valok rossz vagy jo anyaval, mert szoptatok vagy sem. Biztos van olyan, aki szoptat 1 evig, aztan meg veri a gyereket, konkretan ismerek ilyet, 2 evesen a gyereket is elhagyta egy konnycsepp nelkul, tehat ezek nincsenek osszefuggesben. Tessek gondolkodni! Kezdem en kellemetlenul erezni magam egyesek idenem illo, rohejes valaszai miatt! Ez a plaza cica a best of! Definialnad pontosan ezt a fogalmat? Erdekesseg, hogy a csaladom abszolut elfogadta a dontesemet, ill. a ferjem, nem orult annyira, de azert egyezett bele, mert az 1. tapszeres kiegeszites utan sokkal nyugodtam lett a baba, en is nyugodtabb lettem, hogy o is megnyugodott, valahol biztosan erezte a feszultseget, ami a szoptatassal egyutt jart.
2013. máj. 2. 16:51
 53/54 A kérdező kommentje:
Jah igen, meg ez a biztosan dohanyzik is! Atyavilag! A mereganygokrol irkaltunk eddig joember!
2013. máj. 2. 17:38
 54/54 anonim ***** válasza:

Na elolvastam, nem óhajtok veled vitába szállni, csak a véleményem közlöm, és kérdeznék.

Kérdés, hogy mi értelme volt ennek a kiírásnak? Unatkozol, és provokálni akarsz? Vagy bizonytalan vagy magadban, ezért itt keresel önigazolást? (mindkettő nagyon szánalmas). Esetleg összeolvastál sok mindent, és mivel van egy jól hangzó titulusod (dietetikus) ami sok mindent nem takar (ismertem más dietetikust is, aki szakmailag kb. ugyanott volt, mint a szomszéd kutyája) ezért úgy érzed, minden megnyilatkozásod aranyat ér?

Hát tévedsz. Gyakorlatilag mindenben, de ez engem nem izgat, nem ismerlek, nem is érdekelsz. A véleményem pedig az, hogy te nem vagy normális. Nem azért mert nem szoptatsz, félre ne érts. De aki ennyi baromságot képes összehordani, az biztosan nem teljesen tiszta. Sajnálatos - de szerencsére csak a te szempontodból.

2013. szept. 8. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!