Előfordult, hogy orgazmusotok lett vagy felizgultatok a szoptatástól?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 00:26
1/7 anonim válasza:
Neeem! De nem csak azért nem mert számomra még a gondolata is perverz.....,hanem azért mert sokáig fájt a szoptatás.
3/7 anonim válasza:
Neked igen? Javaslom menj orvoshoz, mert van baj a fejeddel...
4/7 anonim válasza:
semmi gond veled ez csak az oxitocin
szoptatáskor és szeretkezéskor is ez a hormon dominál
5/7 anonim válasza:
Nem, soha, de hallottam róla, hogy van ilyen.
6/7 anonim válasza:
Én is kicsit perverznek érzem, ugyanakkor nekem is volt olyan, hogy felizgultam tőle, bár nem tudom, hogy azért, mert az oxitocin játszott velem, vagy azért, mert olyan sokáig szopott a gyerek, hogy unalmamban elkalandoztak a gondolataim. Különben még a klinikán mondta a doki, hogy a szoptatás okozhat orgazmust.
7/7 anonim válasza:
Engem meg az elejen zavart ahogy szopizott a kicsikem, de most mar megszoktam, szoval nem volt kellemes az elejen, most orvendek hogy szopizik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!