Van rajtam kivul mas is, aki ennyire elzarkozodik a szoptatastol?
Méreganyag nem kerül a tejbe, a tápszerbe viszont annál inkább.
Én nem ítélek el, mindenkinek magánügye, bár soha nem fogom megérteni, hogy aki tud szoptatni az mért nem akar.
Utáltam szoptatni, de azért 6 hónapig szenvedtem vele, mert h nem szoptatok, mindenki csak megvet...
Nekem annyira macerás volt órákat ülni, ezt azt nem enni, enni, ha elmentünk valahová ott kitalálni hol hogyan szoptasson meg...
ennyi erővel a méreganayag átjut a magzatba is amig benned van nem? A magzat belőled táplálkozik. Ez mindneképp téves elgondolás tőled. Ha így lenne a természet nem ezt találta volna ki.
Az hogy utálsz szoptatni még elfogadható, sok nő van igy, de akkor vagy lefejik és úgy adják vagy úgy tesztnek mint ahogy itt is irták hogy azért fél évig szenvedett vele a baba érdekében. Amugy meg lehetett volna érte tenni hogy elöbb elapadjona tejed, vagy az nem zavart hogy állandóan termelődött?
6.
azért az nagyon álszent hozzáállás, h a babájának is megfelelhet ez. egyrészt senki se kérdezi a gyereket, hanem egyszerűen kész tények elé van allítva, amikor nincs megszoptatva, másrészt meg ez kizárólag az anya döntése, mert utál szoptatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!