Van rajtam kivul mas is, aki ennyire elzarkozodik a szoptatastol?
a természet nem véletlenül találta ki, hogy szoptassa az ember a gyerekét. sztem bűnt követtél el a gyereked ellen, hogy volt tejed és nem szoptattad.
olyan meg nem gondolom, hogy lenne, hogy könnyű és nehéz szoptatás. vannak nehezebb és könnyebb pillanatok/hetek/hónapok.. aki szoptat, az tudja, hogy időnként begyullad, fáj, kisebesedik stb.
a gyereknevelés időnként kellemetlenségekkel jár. a szoptatással kizársz dolgokat az életedből ez lehetséges, de a gyerekedért teszed. mint ahogy szart, hányást se takarít szívesen az ember, de megteszi. és akkor még nem beszéltünk a szülésről, hogy az sem jó érzés..
"Igen és több millióval több pl csak az allergiások száma, mint nagyanyánk korában ."
Nekem mondjuk pont az a benyomásom, hogy hiába a mai, csak természetesen, kendőbe tesszük, csak anyatejet eszik, csak ilyen-olyan bio dolgokat kenek rá stb. A legtöbb gyerek, akit látok tiszta ekcéma, allergia, asztma stb. Érdekes, régen ez se volt ilyen általános, hogy tiszta ekcémások a gyerek és hátha kinövik.
Nem mondom, hogy az anyatej okozza, de ha anno a tápszereseknek olyan szar volt, akkor miért nem volt már akkor ilyen elterjedt a sok nyavalya meg allergia és ekcéma? Ha meg manapság minden olyan fejlett és a legjobbat kapják, akkor miért van annyi liszt, tej mit tudom én mi érzékeny gyerek? (plusz a fentiek)
Ha esszeruen vegig gondoljuk, abszolut jogos a Divanyon megjelent cikk! Egesz elete soran az anya onkentelenul halmozta fel a szervezeteben a mereganyagokat. Ha ebbol tul sok van a szervezetunk az osszes valadekunkon keresztul kezdi ezt uriteni! Izzadsag, nemi valadekok, stb! Erre jo pelda, ha valaki tartosan szed taplalekkiegeszitoket, szagosabb vitaminokat vagy gyogyszert, minden valladeka atveszi azt a szagot!
Ha 25 evesen szoptat az anya akkor 25 evnyi tomeny merget ad at a gyermeknek, mivel ezek sosem tudnak teljesen kiurulni a szervezetbol! Ha tapszert adok neki vagy barmi mast elvileg az csak egy termek nem kivanatos anyagai lesznek, amely jobb esetben kedvezobb! A kinai eset hagyjuk, ismerjuk a higienes szokasaikat es a hulladek termekeiket, nem osszehasonlithatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!