Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van rajtam kivul mas is, aki...

Van rajtam kivul mas is, aki ennyire elzarkozodik a szoptatastol?

Figyelt kérdés
Masodik babat varjuk. Az elsot is csak kb. masfel honapig szoptattam, pedig csak most apadt el a tejem, majdnem 2 eves mar. Eloszor is nem vagyok az a tipus, aki honapokig vagy evekig turelemmel leul mikor kell es kizarjak rengeteg dolgot az eletembol. Amugy ezen kivul barmikor barmit! A masik nyomosabb erv, hogy jol ismerem a szoptatas jotekony hatasait, de hiszem azt, hogy a szervezetemben kivedheteenul felgyulemlet mereganyagokat nagy koncentracioban adom at a babanak az anyatejen keresztul! Van aki elitel emiatt, de van, aki egyetert. Szerintetek?
2013. ápr. 29. 09:57
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
47%

"Most már azért több millió ember felnőtt, aki anno tápszert kapott"

Igen és több millióval több pl csak az allergiások száma, mint nagyanyánk korában .

2013. ápr. 29. 11:57
 22/54 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo:

Furcsa, de valamiert en is visszataszitonak talalom a szoptatast! De erdekes, mert tapasztalataim szerint, azok akiknek meg nincs gyermekuk es nem is az idosebb korosztalyba tartoznak, szinten igy gondolja! Jo persze vannak olyanok, akik mar 10evesen az anyasagot varjak es eldontik, hogy ok szoptatni fognak!

2013. ápr. 29. 11:58
 23/54 anonim ***** válasza:
41%
2013. ápr. 29. 11:59
 24/54 A kérdező kommentje:
Kinaban....
2013. ápr. 29. 12:06
 25/54 anonim ***** válasza:
80%
Miért mi a magyar termék itthon?
2013. ápr. 29. 12:08
 26/54 anonim ***** válasza:
42%

"Igen és több millióval több pl csak az allergiások száma, mint nagyanyánk korában ."

Te ezt honnan tudod???

A másik meg hogy nagyanyáink korában már pár hetesen/hónaposan tehén meg kecsketejet adtak a babának,akkor ez hogy van?! Mert mindenki azt szajkózza hogy allergiás lesz a gyerek meg milyen veszélyes ha korán kap tejet!

A bemásolt cikk meg "hatásvadász"! (Sajnos) előfordul az ilyen,de Magyarországon nagyon szigorú az élelmiszer ellenőrzés,főleg a gyerek ételeké!

2013. ápr. 29. 12:10
 27/54 anonim ***** válasza:
47%
Persze allergia. El is felejtettem. Még jó, hogy már hypoallergén tápszer is van.
2013. ápr. 29. 12:11
 28/54 A kérdező kommentje:
Google -be irjatok be, hogy Divany rakkelto anyatej, kidobja a cikket kutatasi eredmenyekkel! Nem tudom belinkelni!
2013. ápr. 29. 12:12
 29/54 anonim ***** válasza:
80%
Én lennék az utolsó? Szomorú, ha így gondoljátok. Ez a mai világ lényege: a manipuláció, hogy elhitessék tömegekkel, hogy a legtermészetesebb dolgok a legrosszabbak. Mert ha nem dőlne be annyi ember, akkor ki fogyasztana? Mindenki csak a kiskertjében kapálgatna, termelné meg a vegyi anyag mentes élelmét, egészséges lenne, és boldog is. De ma mindenki, legalábbis sokan csak trendik akarnak lenni. És úgy tűnik, szoptatni nem trendi, mert akkor le kell mondani egy csomó dologról, amit a mai világ megkövetel: hogy vásárolni jár, ergo fogyassz..
2013. ápr. 29. 12:16
 30/54 A kérdező kommentje:
Ez igaz, ahogyan az is, hogy minden eszkozzel azon vannak, hogy tizedeljek a tarsadalmat! Amugy en pont ezert nem "fogyasztok" kiveve a tapszert, gondosan megvalogatva csak!
2013. ápr. 29. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!