Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek szoptassak?

Levikés kérdése:

Szerintetek szoptassak?

Figyelt kérdés
Bal mellemben kb 5-öd annyi a tej mint a jobban, a bal mellbimbóm lapos, a jobb is, de az nagyobb is, így a balból csak bimbóvédővel tudok szoptatni. Ráadásul a babának magas az állkapcsa, kicsit le van nőve a nyelvféke. A tejem is kevés volt, 3 hónap alatt "feltornáztam" mellszívóval, most már van elég.

2013. márc. 29. 12:37
1 2
 11/13 anonim válasza:
Háro gyerekes anyuka vagyok. Elsőnél fejte és szoptattam másból sem állt a napom 4 hónapig. A másodiknál szigorúan 3-4 óránként keltettem szoptatam de már nem fejtem 5 hónapig. Most a harmadik gyerkőcőt igény szerint szoptatom és csak egy mellből mert a jobb cicimet megütöttem és abbaól nem akart már enni begyulladt és elapadt a tej belőle de 10 hónapja egy ciciből szopizik. Ne méred ne sokkold magad a súlyával. Tudják a babák ösztönösen hogy mi és mennyi kell nekik.
2013. ápr. 2. 17:06
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tegnap újra nekiveselkedtem, kipróbáltam a szoptatást: reggel evett 150-et, utána 110-et, utána 50et. Ez így tök jó, megy is bimbóvédő nélkül, nagyon boldog vagyok! Viszont van egy kis bökkenő: azóta alig van ereje, csak fekszik, alszik egész nap, nem kommunikál, nem játszik, nem gügyög, olyan mint egy darab fa, félig tudja az egyik szemét nyitva tartani úgy lefárad...én viszont már nem bírom tovább a fejést. A bal mellemből szinte már semmi sem jön, a jobban van kb az összes tej(ma hajnalban pl. 200 ml jött le úgy hogy nem fejtem ki rendesen, kb 20 percig fejtem csak).

2013. ápr. 3. 05:53
 13/13 anonim ***** válasza:

szoptass, főleg, hogy ennyit küzdözzél!!! egyszerűbb, mint fejni, még így is, ahogy írtad.

esetleg próbáld úgy, hogy a lefejt tejet belteszed egy befőttes üvegbe, a kupakján fúrsz egy kis lyukat, bele egy etetőszonda nevű hajlékony vékony cső, gyógyászati boltban kapható, amíg szoptatsz, az üvegből a lefejt tejet a csövön szívja a baba, így visdzaszokik a szopira, neked nem kell fejni, egyre több tej lesz.....

én a tápszert adtam így, és ettől lett tejem

a mérlegre ne hallgass, a pisis pelenkákat néz és hetente egyszer mérd a babát, és természetes, hogy már lassabban nő, mint eddig

2013. ápr. 5. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!