Sokáig szoptató anyukák, főzelék mellé is szoptattok?
Figyelt kérdés
kisfiam 7,5 hónapos, apad a tejem,napi 2x kap főzeléket és gyümölcsöt,utána is meg szoktam szoptatni,de legtöbbször már nem kell neki, azt a tanácsot kaptam,hogy előbb szoptassak és csak utána adjak pluszba kaját.aki sokáig szoptatott, hogy oldotta meg,hogy elég legyen a teje?2012. szept. 13. 14:34
1/4 anonim válasza:
Előbb a cicit add neki, utána a főzeléket. Én is azt hittem, hogy apad a tejem, amikor elkezdtem hozzátáplálni, nyilván azért, mert a főétkezésnél főzeléket adtam, így kimaradt-egy-egy szoptatás. Aztán váltottam a sorrenden és kisfiam még ma is szopizik, igaz már csak az elalvásoknál. Két éves. :)
2/4 xStefix válasza:
Ahogyan tanácsolták neked.
Illetve igény szerinti szopival.
3/4 anonim válasza:
Igény szerinti hozzátáplálás, nekem nagyon jól bevált. [link]
De a legfontosabb, hogy mindig kaja előtt szoptass, és kínáld meg ahányszor csak kéri.
4/4 anonim válasza:
Én mindig először adok neki valamit enni ha éhes és ha ezután még kér cicit akkor adok neki.Az esetek 99%-ában kér evés után cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!