Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti mindkét mellből szoptattok?...

Ti mindkét mellből szoptattok? Mi az ideális?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem ideális, de nekem kevés a tejem, így csak kb a reggeli első szopi jön ki egy ciciből, a nap további részében mindekettőből szoptatok + pótolni is kell...

Hivatalosan váltott mellből kellene, legalábbis úgy tudom,de nekem az elején mikor még elég volt a tejcsi, akkor sem ment egy ciciből.

2012. aug. 23. 16:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen. Az első 4hónapban fejtem, mert annyi volt, de akkor is csak az elejéből. Bár volt hogy este is fejnem kellett, mert annyira nyomott. Most lesz 2 éves a lányom, még cicizik, de még most is két mellből szoptatok, bár nem kell fejnem, nincs annyi (legalábbis szerintem) Az elején volt csak hogy teljesen kiszívta, most hogy már csak nyugtatásra, meg alváshoz kell, így szerintem marad is-jut is, ezért is csökken.
2012. aug. 23. 16:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja úgy két mellből, hogy egyszer az egyikből, aztán köv. alkalomkor a másikból. Nekem az elején is elég volt egy mell-egy étkezésre, és még maradt is
2012. aug. 23. 16:11
 4/12 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert én úgy szoptatok hogy 15-15 perc egy étkezésre és ugyan így 3 óra múlva is!azt még nem próbáltam hogy egy étkezés csak egy ciciből legyen!azt mondta a védőnőm hogy ez így jó!van tejem szinte mindig olyan 100 ml eszik.de gondolkozom rajta hogy változtatok mert az egyik mellemben több a tej mint a másikban!vagy ti tudnátok tanácsot adni!első babás vagyok!!
2012. aug. 23. 16:24
 5/12 anonim ***** válasza:
A lényeg elvileg, hogy egy mellett teljesen kiszívjon, mert akkor ha van kereslet, lesz kínálat is :) Én mondjuk igény szerint szoptattam/szoptatok, sosem méricskéltem. De ha úgy éreztem már nem jön semmi, akkor áttettem a másikra és a köv étkezéskor meg azzal kezdtem (mármint a fél cicivel, hogy az is kiürüljön) De aztán rájöttem, hogy amikor azt hiszem, hogy már tuti nincs, akkor még mindig van :) Ez a 15-15perc, meg 3óránként egy baromság szerintem. Mi sem 15percig eszünk és nem 50szer rágunk meg egy falatot és nem mindig ugyanakkor és ugyanannyi mennyiséget eszünk. :) Nem lett hasfájós a babám
2012. aug. 23. 16:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja igen, akkor elég neki, hogyha elalszik :) Ezt mindig tejkómának hívtam :D Ha éhes még, úgyis sír. Ha nincs elég a melledbe, akkor meg rángatni fogja, akkor tedd át a másikra. Viszont hogyha átteszed idő előtt, akkor nem fog kiürülni rendesen és mindig csak az előtejet fogja kapni, az meg nem elég zsíros. Ráadásul így csökkeni is fog a tejcimennyiséged
2012. aug. 23. 16:30
 7/12 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!akkor te mennyi ideig szoptatsz?mert akkor lehet valaki szoptatna egy óráig mire kiszívja neki!de nekem egy idő után csak játszik vele meg elalszik rajta
2012. aug. 23. 16:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Az elején volt hogy egy órát csüngött rajta. Aztán ahogy erősödött, úgy csökkent a szopival eltöltött idő is.

Most 2éves és alvás előtt kb 5percig cicizik még aztán alszik. Játékot sosem engedtem, de elaludni elaludt rajta. Olyankor én is ledőltem és aludtam vele

2012. aug. 23. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Elsővel váltott ciciből szoptattam. Most még nincs annyi, hogy így tudjam csinálni. Vagyis reggel van annyi az egyikben, hogy elég, de a nap második felében nem elég az egyik, van, amikor a kettő sem elég neki.

Neki nem lenne elég 15-15 perc. Amikor megszületett, volt, hogy 3 óráig szopizott. Ebben volt olyan rész is, mikor elaludt, felkeltettem.

Nem hagyom, hogy aludjon a cicin, egyen, aztán alhat. az elsőnél engedtem, hát nagyon rossz volt, mert beszokott a mi ágyunkba és 3 éves volt, mire visszaszokott a sajátjába.

2 fiús

2012. aug. 23. 18:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Az étkezések alkalmával váltom a mellem, általában 20 percet eszik! Elég neki!
2012. aug. 23. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!