én idegenek előtt szoptattam attól függetlenül hogy szégyenlős vagyok,persze el takargattam magam:)!!!!!
család előtt nem nagyon,csak anyum előt,mamám előtt meg persze párom előtt
2012. júl. 30. 23:49
2/13 anonim válasza:
En senki elött a ferjem kivetelevel, es ezzel a környezetemben rikito kivetelnek szamitok. Furcsa neznek ram, amikor pl kereszteleskor, ettermeben egy külön helysegbe szerettem volna menni. De nekem igy volt jo.
2012. júl. 30. 23:55
3/13 anonim válasza:
Nekem az egyik magántanárom állandó jelleggel szoptatott előttem. :)
Pedig már 2 éves kisfia volt, de mondta, hogy ne haragudjak, de nincs szíve elküldeni. :D
Olyan aranyosan cuppogott! :)
2012. júl. 31. 00:09
4/13 anonim válasza:
Családtagok előtt igen, mert állandóan bemászkáltak/bemászkálnak hozzám, pedig nem véletlen megyek be a szobába... :S Idegenek előtt még soha, de még nem is kellett, mert nem volt rá alkalmam.
2012. júl. 31. 02:02
5/13 anonim válasza:
Én sosem azzal foglalkoztam, hogy kinek a társaságában vagyok. Pont leszartam. Ha a gyerek úgy kívánta, akkor megszoptattam. Igyekeztem a lehető legkevésbé látványosan csinálni. Azért a harmadik gyerek mellett, már nem igazán engedhetem meg azt a luxust, hogy ha végre kijutottam a játszótérre velük, akkor azért elinduljunk fél órával később haza, mert a kicsi szopizni szeretne...
2012. júl. 31. 06:39
6/13 anonim válasza:
3 gyerekem van, 1 éves korukig szopiztak. A férjem előtt igen, de senki más előtt. Akárhogy takargatom, bármikor előficcenhet a mellbimbó stb. Szerintem az nem tartozik senkire a barátaim vagy a távolabbi családtagok közül. Mondjuk nekem anyum nem él, előtte biztos szoptattam volna szintén. De anyósom, apám, tesóim (főleg mert fiúk mind) biztos nem :))
Persze így is volt hogy rám nyitottak akkor nyilván nem sokat láttak.
2012. júl. 31. 07:52
7/13 Gyönyörűséges válasza:
Én szoktam szoptatni a családban mindenki előtt, ha úgy alakul, kivéve a férfiakat..
Járok kismama klubba, ha elviszem a babámat, akkor ott is szoktam..
Mindig szégyenlős voltam, most valahogy elmúlt :)
2012. júl. 31. 08:05
8/13 anonim válasza:
Idegenek előtt nem, bár nem volt olyan helyzet, hogy kellett volna. Nyilván ha olyan szituációba kerülök akkor nem hagytam volna éhen a babámat. Férjem, anyukám és anyósom előtt igen, bár anyósom ottléte nagyon zavart, mert szó szerint leült velem szembe, és bámult, plussz magyarázott, hogy ne hagyjam elaludni szopi közben a picit, és mindig birizgálta evés közben.
2012. júl. 31. 10:28
9/13 anonim válasza:
Csak férjem és a legjobb barátnőim előtt (szüleim nem élnek).
Idegenek előtt nem szoktam sehol.
2012. júl. 31. 12:33
10/13 xStefix válasza:
Férjem, anyum, mamám előtt "simán" is. Néha apum is lát, odajön, de az első ilyen alkalom óta, amikor picit feszélyezve éreztem magam, már ez se zavar.
Mindenki más előtt pedig diszkréten (elfordulva, eltakarva stb.), szintén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!