Ti szoptattok mások előtt? Család/barátok/ismerősök/idegenek előtt?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 23:44
11/13 anonim válasza:
Én akárhol megszoptatom a gyereket (már a másodikat), ha igényli. Ha tehetem, elfordulok, hogy ne lássák - pl amikor vittem csípőszűrésre a kórházba, várni kellett és megéhezett. Rokonok előtt simán, idegenek, barátok előtt csak akkor, ha látom rajtuk, vagy kérdésemre válaszolnak, hogy nem zavarja őket.
12/13 anonim válasza:
Milyen erdekes! Szinte mindenki hasonloan erez itt, kevesen irjak, hogy minden problema elkül, barhol, barki elött - miközben a környezetemben mindenki, barhol, barmikor... A szomszedunkkal pl. az utcan lepcsön ültünk, a gyerek oldalrol "racsuszott" a mellere, es ö csak teljesen termeszetesen, es közben az utcan halado ismerösökkel is valtott par szot, itt mintha mindenki ilyen lenne, csak en vagyok olyan prüd.
2.
13/13 anonim válasza:
elözö, mi van, ha itt lenyomoz egy olvaso es bosszubol leharapja?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!