Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti általában hány percig...

Ti általában hány percig szoptattok? Mind a két mellből?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Olyan 2 hónapos koráig, 1 óra volt egy szoptatás, ébresztgetni kellett, mert be aludt a cicin, mindig mindd két mellből szoptattam, mert egyben nem volt annyi, amennyivel jóllakott volna. Utánna csökkent a szoptatás idelye, háromnegyed, majd fél óra, a végén 20 perc alatt jól lakott.

10 perc egy cici, majd mikor azt kiköpte mert már nem jött neki, át tettem a másikra, majd azzal is végzett 10 perc alatt.

Ha már gyakran kiköpte a cicit, megnyomtam, kb. 5-6 szor, az első 2-3 nyomásnál mindig spriccelt a tej, de a hatodiknál már nem, akkor az már üres volt, azért köpködte ki a cicit, átettem a másik cicire.

2012. júl. 7. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik mellemből sajnos alig jön,mindig erre teszem elősszőr,h nehogy bedurranjon. Ezt szivja olyan 5 percig,aztán bepipul,mert jól tudja,h a másikból meg ömlik a tej,szinte csak oda kell tartania a száját:P Ezen a mellen olyan 10 percet szopizik és már jól is lakott. Eleinte izgultam,h milyen gyorsan végez,de mivel 2 hónapos korára 5,6 kg pedig csak 3,3 kg-val született igy nincs okom aggódni,pláne,h még utána is folyik a mellemből a tej.
2012. júl. 7. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
nem kérdezted milyen korú babára vagy kiváncsi,de nálunk már csak kb 10perc a szoptatás, én mindig mind2 mellből szoptatok.4,5hónapos a kisfiam
2012. júl. 7. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
mindenféle korra kíváncsi vagyok.
2012. júl. 8. 02:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Nemsokára 9 hónapos, és általában 5 perc, legfeljebb 10.
2012. júl. 8. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Ja, és csak az egyik mellből.
2012. júl. 8. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!