Ti hol és hogyan szoptattok, ha hosszabb időt nem vagytok otthon? Pl. Vásárlás, egyéb dolgok
A sima vásárlás nekem mindig belefért két szopi közé (élelmiszerre gondolok).
A más, meg teljesen attól függ. De pl. Budapesten a West Endben szuper baba-mama szoba van (ingyenes), nekem a város felé útba esett, így oda sokszor bementem, de jó időben bárhol (parkban is), vagy mindig attól függött, hogy hova mentem.
Vásárlást elintéztük két etetés között. Ha nagyobb programra mentünk, akkor csak olyan helyre ahol el lehet vonulni.
Egyetlenegyszer fordult elő hogy elnéztem az időt és a kicsi sírni kezdett mert éhes volt, a Westendbe mentünk (nem tudtam a baba-mama szobáról). A parkolóházban mondtam a férjemnek, hogy néptele részre parkoljunk és ott megszoptattam a kocsiban.
Mi autóval mentünk mindenhová, és az autóban szoptattam általában. De már nagyon sok helyen van ilyen helyiség, ahol lehet szoptatni. Ha nincs, akkor valahová bekértem magunkat.
Én szabadban, nyilvános helyeken nem tudnék. De van nagyobb tesó, állandóan úton vagyunk, meg lehet oldani. Csak merni kell segítséget kérni, ha esetleg nincs olyan helyiség. Én szoptattam már pl. épp nem használt röntgen szobában is. Sok bababoltban is van ilyen helyiség, Corában, ahogy írják Westendbe, állatkertbe, csak körül kell nézni.
Én mindenhol szoptatok, buszon, villamoson, stb.
Ja, amúgy Orsós Rikárdóné Kolompár Eszmeralda voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!