Kismamák akik szoptattok, nektek van menstruációtok?
Figyelt kérdés
3 hónapja szültem, egyszer megjött rendesen,de azóta semmi.2012. febr. 17. 07:44
1/11 anonim válasza:
Én augusztusban szültem, januárban megjött azóta nem.
2/11 anonim válasza:
Moncsa:én 10honapja szoptatok még nem jött meg:-)
3/11 anonim válasza:
4 hónapos a fiam, eddig egyszer jött meg 2 hete. Én is kíváncsi leszek, mikor jön a következő...
4/11 anonim válasza:
3 hónapja szültem csak szoptatok,még nem jött meg :)
5/11 anonim válasza:
18 hónapja szoptatok egyszer sem jött még meg ,mert a fogamzásgátlót szünet nélkül szedem(orvos mondta így)Az első gyerekkel minden hónapban megjött hiába szoptattam.
6/11 anonim válasza:
Nekem 9 hós volt a lányom mikro abbahygtam aa fogigátlót(amit folyamatosan kell szedni)nekem meg is jött rögtön!majd 2hét múlva megin,aztán meg olyan 20-24 napokra!17 hós volt a lányom mikor rendesen visszaállt a ciklusom úgy mint a tehresség előtt volt!
20 hós volt mikor sikerült a második baba!Azóta is szopizik!
2éves kislány és 28 hetes pocakcsajszi anyuja
7/11 anonim válasza:
Én augusztusban szültem.Novemberben megjött és azóta mondhatni,hogy rendszeres.Én is szoptatom még a kisfiamat.6 hónapos.A nagy fiamnál 1év a kislányomnál 8 hónap után jött meg.
8/11 anonim válasza:
nekem volt. rendszeresen az elejétől kezdve. annak ellenére,h.6hóig kizárólag anyatejes volt a babám, s több mint egy évig kapott anyatejet.
9/11 anonim válasza:
Már 15 hónapos a babám és 14 hós volt mikor megjött. Ebben a hónapban nem jött meg de megjön érzésem van. Lehet tesztelek egyet..
10/11 anonim válasza:
Én 4 és fél hónapja szoptatom csak anyatejes kisfiamat, aki éjszaka is szopizik 2-szer. Nekem még nem jött meg, mondjuk nem is hiányzik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!