Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt gyakori a...

Szoptatás alatt gyakori a mellbimbófájdalom?

Figyelt kérdés
Mostanában miután a kislányom szopizik fáj a mellbimbóm, sokszor viszket is. (Néha a szoptatástól függetlenül is.) Semmilyen terhestünetem nincs, voltam 2 hete nőgyógyásznál aki azt mondta nem érez terhesnek, viszont bő vizes folyásom volt, most inkább krémesebb, húzódnak a petefészkeim. 3-4 hete barnáztam 1 héten át végig. Nem tudom mire gondoljak. Volt, hogy megszakítást alkalmaztunk, de általában gumióvszerrel védekezünk.
2012. máj. 19. 01:18
 1/7 anonim ***** válasza:

fájhat a mellbimbód. (mondjuk ha terhes vagy is érzékenyebb lesz hirtelen)

akkor is érzékenyebb lehet, ha többet szopik vagy erősebben szív vagy jön a foga és sok a szopi nélküli sima "cumizás" stb. ilyenkor alapjában érzékenyebbé válik a mellbimbó, aztán szépen elmúlik majd ez a tünet, hozzászokik a nagyobb igénybevételhez megint.

2012. máj. 19. 07:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindig csak az egyik fáj. Most pl. bal oldali. Egyszerre a kettő nem. A bal oldali is csak szopi közben és utána fáj sokáig.
2012. máj. 19. 09:51
 3/7 xStefix ***** válasza:
100%

Mennyi idős a lányod?

És nem csinálsz mégis egy tesztet..?

2012. máj. 21. 11:37
 4/7 A kérdező kommentje:
8 hónapos a kislányom. Már szülés után az 5. héten megjött az első menszeszem. Azóta elég rendszertelen. Már most nem fáj amúgy egyik mellbimbóm sem! :) Március 22-én volt meg utoljára, azóta nem jött meg. De pl. a szülésem után is volt h 1 hónap kimaradt. Már a vizes folyásom is elmúlt. Semmilyen terhes tünetem nincs. Ugyanúgy érzem magam mint bármikor máskor. Mindig parázok ezért már egy halom pénzt kidobtam tesztekre, ha nem muszáj inkább nem veszek. Pláne h az orvos is azt mondta, hogy nem vagyok terhes! Remélem tényleg nem!! :)
2012. máj. 21. 14:41
 5/7 xStefix ***** válasza:
100%

Értelek.

Nem szopizik a lányod mostanában kevesebbet? Mert a másik tippem az, hogy esetleg kezd visszafejlődni a mirigyállomány.

2012. máj. 21. 15:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem ... Szerintem még többet akar cicizni mint amennyit eddig :D Már éjszaka is csak úgy hajlandó aludni, hogy a szájában van ... Pedig már ebédre is más ételt kap meg uzsonnára is, de mégis sokszor 1 órával az evés után is sír, hogy kéri!
2012. máj. 21. 15:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk van olyan, hogy nem nagyon eszik, csak úgy kell neki. :)
2012. máj. 21. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!