Miért csinálja ezt? Van egy 3 hónapos kislányom, a szoptatás közben (kb 60-80 ml) után elkezd sírni és nem hajlandó többet enni. Tapasztalt valaki hasonlót? Ha igen milyen megoldás segített?
Szia!
Nekem pont ezt csinálja és az én kislányom is 3 hónapos.Nekem pont annyi tejem lenne, amennyi kellene neki, egy cseppel se több sajnos, de pár napja ő is megáll félúton a délutáni és az est evésnél. Szerintem ideges lesz, mert már nem dől annyira a tej, mint éjjel, meg reggel. Ilyenkor minimálisat pótolok, és amikor eleszik, cicire teszem. Így ki tudja szívni a maradékot is. Bár nincsenek illúzióim: így fogja magát elválasztani. És sajnos elég gyorsan. Szoptanítot nem fogad el. Nekem az a dilemmám: mit ajánlatos tenni ilyen esetben: cumisüvegből tápszer, esetleg korábban lefejt anyatej, vagy hozzátáplálás, de azt kanállal. Te mit teszel, hogy urald a helyzetet és megtartsd a tejet?
Miért kell hozzátáplálni? Fogyni kezdett?
Az, hogy nem éri el a tászeres babák súlynövekedési standardját, nem jelenti azt hogy éhezne! Ha van napi 5-6 pisis pelenka és nem kezd el fogyni vagy nem stagnál 3-4 héten át a súlya és kiegyensúlyozott, akkor nem kell mást tenned csak továbbra is igény szerint szoptatnod. Valószínűleg neki bőven elég az a 70 g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!