Fájdalmas szoptatás mennyire normális? Megoldás?
Amit mi tervezünk: 3 hós korától fejve kapja a tejet, onnantól úgyis kezdjük a hozzátáplálást.
Kérdésem: annak lenne értelme, ha nem etetésenként (5x naponta) hanem 2 óránként fejnék? Így meddig lehetne szinten tartani a mennyiséget?
A különböző időben lefejt tejet lehet keverni?
Nem értem miért fejve akarod adni neki a tejet. A szoptatás csak addig fáj amíg meg nem edződik a melled.
De egyébként ha sűrűbben fejsz akkor nyilván több termelődik majd. De én sose tudtam annyit fejni mint amennyit a babám ki tudott szopizni.
Soha nem tudtam a felét se lefejni mint amennyit a baba kiszopott. Valami oka van ha fáj, az okot kell megszüntetni, és akkor nem fog fájni.
Figyelj rá oda, hogy elég nagy részt bekapjon a baba a melledből, ha nem a bimbó végét szopogatja, akkor nem fájhat.
De 3 hónaposan hozzátáplálni??? Oo 6 hónapot akartál írni biztosan.
Szia!
Nekem is volt hasonló gondom. A mellbimbóddal minden rendben van? Nem kicsi?
Voltam szoptatási tanácsadónál, nem tudott segíteni. Ahogy a védőnő és a gyerekorvos sem.
Nem, nem 6 hónapot akartam írni. Kezdetektől úgy terveztük, hogy 3-4 hónaposan kezdjük a hozzátáplálást.
Nekem a 3.hónaptól lett jó, addig...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Na, nem volt semmi, de most minden szép és jó.
Én idegileg nem bírtam a fejést. Nem jött ki annyi amennyi kell, és az idő amit igénybe vesz....szörnyű volt.
Amúgy én kevertem a tejet, mindig hozzáöntöttem a frisset.Mivel egyszerre nem jött ki annyi.
Kezdetektől bimbóvédő van, mert befelé forduló a bimbóm ráadásul :-(
Nem csak a bimbó fáj, hanem az egész mellem :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!